Lunchmeny
Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 - 14:30
VECKA 19 *** BUFFÈ
(GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***
Vi reserverar oss för felskrivningar.
MÅNDAG 5/5
1) HUSETS KÅLDOLMAR serveras med gräddsky, lingonsylt och grönsaker samt smör & persiljeslungad potatis
2) MARINERAD KYCKLINGFILÉ mör kyckling serveras med svampsås, frästa grönsaker samt råstekt potatis
3) FLÄSKFILÉ PASTA strimlad fläskfilé serveras med wokade grönsaker i asiatisk soja sås
VEG) MARINERAD VEGOKYCKLING serveras med svampsås, frästa grönsaker samt råstekt potatis
TISDAG 6/5
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) BURGUNDISK KÖTTGRYTA långkok på högrev med champinjoner, rödvin, syltlök m.m. samt kokt ris
3) STEKT STRÖMMING serveras med senapssås toppad med gräslök, citron, gröna ärter samt potatismos
VEG) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med grillost , rårivna morötter och lingonsylt
ONSDAG 7/5
1) KRISPIG PANERAD SEJ frasig sejfilé med citrusdoftande kall dillsås, gröna ärtor samt potatismos
2) KLASSISK KORVSTROGANOFF strimlad falukorv med sås på paprika, lök i krämig chiligräddsås samt kokt ris
3) THAI CHICKEN CURRY PASTA wokad strimlad kyckling med wokgrönsaker i härlig kokos/currysås
VEG) THAI CHICKEN CURRY PASTA wokad strimlad quorn med wokgrönsaker i härlig kokos/currysås
TORSDAG 8/5
1) HUSETS ÄRTSOPPA med rimmad fläskbog samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) PICCATA MILANESE på mörad kycklingfilé samt gräddig tomatsås, ångade gröna ärtor, citron & buljongkokt ris
3) STEKT RIMMAD SIDFLÄSK med gul och rödlökssås samt inlagd gurka och kokt potatis
VEG) HUSETS ÄRTSOPPA samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
FREDAG 9/5
1) HELSTEKT FLÄSKFILÉ serveras med en krämig champinjonsås, stekta haricots verts & ugnsbakad potatis
2) TANDOORI KYCKLING kryddig smakrik kycklingfilé med grillade grönsaker samt skysås och indiskt ris
3) OST & SKINKPASTA strimlad fräst skinka, lök, paprika och purjolök i krämig ostsås
VEG) STEKTA MOROTSBIFFAR serveras med en krämig champinjonsås, stekta haricots verts & ugnsbakad potatis
VECKANS SALLAD: KEBABSALLAD MED NÖTKEBAB, KLASSISK GRÖNSAKSMIX, PEPPERONI SAMT KEBABSÅS
VECKANS PASTASALLAD: PASTASALLAD MED TONFISK MED KOKT ÄGG OCH GRÖNA ÄRTOR M.M. SAMT RHODE ISLAND DRESSING
VECKA 20 *** BUFFÈ
(GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***
Vi reserverar oss för felskrivningar.
MÅNDAG 12/5
1) AJVARKRYDDADE FÄRSBIFFAR med inlagda grönsaker, rödlök o paprikasås, persiljeslungad potatis
2) KYCKLINGFILÉ INDIANA med sås på kokosmjölk & kerala curry samt wokgrönsaker och basmatiris
3) LEILAS PASTA MED BACON krämig pasta med knaperstekt bacon, tomater, basilika och parmesan m.m
VEG) VEGO KYCKLING INDIANA med sås på kokosmjölk & kerala curry samt wokgrönsaker och basmatiris
TISDAG 13/5
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) BIFF MED BAMBUSKOTT strimlad biff m. wokgrönsaker i smakrik soja & oystersås samt kokt ris
3) UGNSPOCHERAD ALASKAFILÉ med krämig ägg och persiljesås samt ångade grönsaker och dillslungad potatis
VEG) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med halloumi, rårivna morötter och lingonsylt
ONSDAG 14/5
1) FISKWALLENBERGARE smakrika fiskburgare med holländsk smörsås, ångade primörer, citron och dillat potatismos
2) ÖRTMARINERAD SKINKSTEK med grönpepparsås, grönsaker samt äppelmos och potatiskaka
3) SPAGHETTI BOLOGNESE italiensk köttfärssås med basilika och oregano toppad med parmesanost
VEG) SPAGHETTI BOLOGNESE italiensk vegofärssås med basilika och oregano toppad med parmesanost
TORSDAG 15/5
1) MUSTIG SKOGSSVAMPSOPPA med krutonger och örter, tunna pannkakor med sylt & vispad grädde
2) BACONLINDAD KYCKLINGFILÉ med kryddig bearnaisesås, stekta grönsaker och ugnsbakad potatis
3) MEDELHAVSGRATINERAD FALUKORV med fetaost, tomater, zucchini, aubergine m.m. samt smakrikt pilaffris
VEG) MUSTIG SKOGSSVAMPSOPPA med krutonger och örter, tunna pannkakor med sylt & vispad grädde
FREDAG 16/5
1) JÄGARSCHNITZEL på fläskytterfilé med krämig svampsås och ugnsbakade rotfrukter och lök samt rostad potatis
2) NASI GORENG indonesisk smakrik rispytt med strimlad kyckling, skinka, räkor och wokgrönsaker samt stekt ägg
3) SPAGHETTI MARINARA klassisk pastarätt med havets frukter i krämig skaldjurssås med färsk dill
VEG) JÄGARSCHNITZEL på vegobiff med krämig svampsås och ugnsbakade rotfrukter och lök samt rostad potatis
VECKANS SALLAD: ROSTBIFFSALLAD med mozzarella och ruccola samt parmesan o vitlöksdressing m.m
VECKANS PASTASALLAD: KRÄMIG PASTASALLAD med kräftor, ägg, gröna ärtor, citron samt rhode island dressing