Mattjänst

Restaurang Parken är en av Örebro Kommuns godkända utförare av Mattjänst.
Vi erbjuder tre matalternativ varje dag. Varje vecka erbjuder vi även två sallad och två vegetariska alternativ.
Special kost: minst 1 maträtt per dag är antingen låglaktos och/eller glutenfri. Vi kan även byta ut t.ex. ris/potatis/mos mot annat alternativ vi har just den dagen.

Mer information om Mattjänst finns att läsa på Örebro Kommuns hemsida.

Leveranser

Restaurang Parken har egna bilar och chaufförer som kör ut våra matlådor. Vi levererar varje helgfri måndag till fredag (helgmat levereras på fredagen eller närmaste helgfri vardag). Tidpunkt för leverans är beroende på vilken adress maten ska levereras till. Vi strävar efter en effektiviserad ruttplanering, för att vara så klimatsmarta som möjligt.

Beställning av matlådor

Vi delar ut matmenyer varje måndag, för nästkommande vecka. Man kryssar/ringar in vilket matalternativ man önskar respektive dag. Våra chaufförer samlar sedan in menyerna under veckans gång. Har man dagvård vissa dagar, skriver man det med fördel på matmenyn.

Avbeställningar

Alla avvikelser/avbeställningar ska rapporteras till Restaurang Parken.

Har du 5-dagars eller 7-dagars abonnemang, är det extra viktigt att du kontaktar Restaurang Parken om du t.ex. blir inlagd på sjukhus. Örebro Kommun gör endast avdrag för följande avvikelser: Sjukhusvistelse, Växelvård, Korttidsvård. Alla andra avvikelser t.ex. Resa bort, blir bjuden på mat, o.s.v. är ej giltiga orsaker, och medger därmed inte avdrag på abonnemangskostnaden.

Har du Styckeslåde-abonnemang genom Örebro Kommun eller är Privatkund genom Restaurang Parken, betalar du endast för de matlådor som beställs, och är därmed lite friare att kunna avbeställa och göra mindre pauser i matleveranserna om så skulle krävas.

Hur får man Mattjänst ?

 

  • Mattjänst genom Örebro Kommun

För att få lunchlåda genom Örebro Kommun krävs ett biståndsbeslut om mattjänst. Du ansöker hos en biståndshandläggare, som du når via Servicecenter, 019-21 10 00. Biståndshandläggaren bedömer sedan ditt behov.

Mer information finns att läsa på: Örebro Kommuns hemsida.

*** Ändrade regler: Från och med 5 Juni 2019, krävs intyg från läkare om specialkost för att bli beviljad mattjänst.

  • Lunchlåda som privatperson genom Restaurang Parken

Med anledning av de ändrade reglerna för Mattjänst, erbjuder vi nu samma service till privatkunder. Leveranser och beställningar sker på samma sätt.

Priset är för närvarande 75:-/matlåda (inkl. utkörning). Faktura skickas månadsvis (pappersform eller e-post).

För uppstart, var god ta kontakt med Jim på 072-454 27 77 eller info@restaurangparken.se och ange att ni är intresserade av mattjänst som privatkund (vi måste hålla isär privatkunder och kommunkunder).

Adress

Adolf Mörners Plan 6,
Örebro

Följ oss

Kontakta oss

019-24 66 55