Lunchmeny

Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 – 14:30

VECKA 39 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

 

 

Spara/Skriv ut: WORDPDF

MÅNDAG 26/9
1) Parkens Wallenbergare på kalvfärs med gräddig skysås, rårörda lingon, gröna ärtor och smörigt potatismos (L)
2) Kasslergratäng Africana med ananas, banan och curry samt wokade grönsaker och äggstekt ris (fried rice)   (G)
3) Kebabpasta smakrik pasta med skivad nötkebab, lök och tomater i paprika och cremefraiche sås
VEG) Stekta morotsbiffar med gräddig skysås, rårörda lingon, gröna ärtor och smörigt potatismos (G)V

TISDAG 27/9
1) Hemlagade raggmunkar med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) Grillad kycklingbröstfilé i krämig gorgonzolasås med stekta grönsaker samt råstekt potatis a (G)
3) Engelsk portergryta på högrev och höstprimörer, porter samt vinbärsgelé & bakade potatishalvor   (G+L)
VEG) Engelsk portergryta på rotfrukter och andra höstprimörer, porter samt vinbärsgelé & bakade potatishalvor (G+L)

 

ONSDAG 28/9
1) Halstrad Vitlingfilé fina fisken med kantarellsås samt smörstekta grönsaker och gräslöksslungad kulpotatis (L)
2) Fläsk sweet and sour smakrik frasigt fläsk i panna med wokgrönsaker, ananas m.m. samt smakrikt jasminris   (G+L)
3) Spaghetti Bolognese klassiker med kryddig italiensk köttfärssås och toppad med lagrad italiensk ost och persilja
VEG) Spaghetti Bolognese klassiker med kryddig vegofärssås samt toppad med lagrad italiensk ost och persilja

TORSDAG 29/9
1) Italiensk minestronesoppa med nötfärs Italiensk smakrik soppa, Tunna Pannkakor med sylt och vispad grädde
2) Vår egna fläskfilé provencal med bladspenat och vitlök i gräddig sås samt grillad tomat och grekisk klyftpotatis    (G)
3) Kyckling Escalope frasigt panerad kycklingfilé med soltorkad tomatsås, ångade grönsaker samt svamprisotto
VEG) Italiensk minestronesoppa med vegofärs Italiensk smakrik soppa, Tunna Pannkakor med sylt och vispad grädde

FREDAG  30/9
1) Oktobergratäng ”svensk” moussaka på höstprimörer, kryddig köttfärs, tomater, potatis och lagrad ostsås   (G)
2) Långbakad Fläskkotlett med, balsamicosky, choronsås (chilibearnaise), grillgrönsaker & råstekt tärnad potatis (G+L)
3) Currypasta pastaspiraler med strimlad kyckling och färgrika wokade grönsaker i krämig mild gul curryså  

VEG) Oktobergratäng ”svensk” moussaka på höstprimörer, kryddig vegofärs, tomater, potatis och lagrad ostsås (G)

 

G = Glutenfri    L = Låglaktos

 

VECKANS SALLAD:  Grekisksallad med grekisk ost, rödlök, soltorkade tomater & oliver samt vinegrette dressing
VECKANS PASTASALLAD:  Pastasallad med pesto, mozzarella, cocktailtomater och lufttorkad skinka m.m.

G = Glutenfri    L = Låglaktos
Vi reserverar oss för slutförsäljning

VECKA 40 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

 

Spara/Skriv ut: WORDPDF
G=GLUTENFRI / L=LÅGLAKTOS

MÅNDAG 3/10
1) Gammaldags köttfärslimpa med skysås samt lingonsylt och ångade primörer samt dillkokt potatis (G+L)
2) Stekt Frukostkorv med potatismos, räksallad, rostad lök och smakrik salsa på färska tomater & annat grönt (G+L)
3) Fläskfilépasta med strimlad fläskfilé, champinjoner och purjolök i krämig soja och gräddsås
VEG) Dumplings sweet and sour smakrik panna med wokade grönsaker, ananas, chilisås m.m. samt jasminris (L)

TISDAG 4/10
1) Hemlagade raggmunkar med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) Skånsk Kalops klassisk mustig köttgryta på högrev, lök, morötter samt persiljekokt potatis & inlagda rödbetor a (G+L)
3) Grillad tandoori kyckling smakrik kycklingfilé med gurkraita, indisk skysås, rostade grönsaker och basmatiris    (G)
VEG) Vegetarisk tandoorigryta smakrik gryta med fina grönsaker och smörbönor samt fluffigt basmatiris (G)

 

ONSDAG 5/10
1) Stekt sandskäddafilé panerad plattfisk med tartardressing, citron samt smörigt och dillat potatismos (L)
2) Pytt i panna parkens egen tärnade pytt med nöt & fläskkött samt inlagda rödbetor och 2 stekta ägg    (G+L)
3) Lasagne Al Forno på italiensk köttfärssås med krämig ostsås samt vår egna vitkål, tomat och ruccolasallad
VEG) Lasagne Al Forno på italiensk vegofärssås med krämig ostsås samt vår egna vitkål, tomat och ruccolasallad

TORSDAG 6/10
1) Klassisk Ärtsoppa med rimmat fläsk samt Frasiga tunna pannkakor med sylt & vispad grädde
2) Jägarschnitzel på fläskytterfilé med krämig svampsås och ugnsbakade rotfrukter och lök samt rostad potatis   (L)
3) Gotländsk Kycklingfilé med ramslök och vitlök samt gräddig skysås med spenat och råstekt potatis   (G+L)
VEG) Jägarschnitzel vegetarisk med krämig svampsås och ugnsbakade rotfrukter och lök samt rostad potatis  (L)

FREDAG  7/10
1) Helstekt Fläskfilé black and white med tryffel och bearnaisesås, rostade grönsaker samt rostad kulpotatis (G+L)
2) Kebabpanna nötkebab och medelhavsgrönsaker samt kebabsås, tomatsalsa och turkiskt smakrikt ris
3) Tex Mex pastagratäng med tacokryddad nötfärs och grönsaker samt cheddarostsås

VEG) Kebabpanna vegetarisk kebab och medelhavsgrönsaker, kebabsås, tomatsalsa samt turkiskt smakrikt ris

 

G = Glutenfri    L = Låglaktos

 

VECKANS SALLAD:  Grillad kyckling-sallad med mango/currydressing
VECKANS PASTASALLAD:  Köksmästarens Pastasallad med tunnskivad rostbiff samt picklad rödlök och cornichons m.m.

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Adress

Adolf Mörners Plan 6,
Örebro

Följ oss

Kontakta oss

019-24 66 55