Lunchmeny

Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 – 14:30

VECKA 23  BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) 

Spara/Skriv ut: WORDPDF

G = Glutenfri    L = Låglaktos

.

MÅNDAG 5/6
1) Kalvfärslimpa serverad med gräddig skysås, rårörda lingon, pressgurka samt persiljespetsat potatismos (G+L)
2) Grillad Fläskkarré serveras med ajvarsås och tzatziki samt grillgrönt och cajunrostad kulpotatis (G)
3) Fläskfilépasta med marinerad strimlad fläskfilé, lök, champinjoner och bladspenat m.m. i krämig gräddsås
VEG) Grillad vegoburgare serveras med ajvarsås och tzatziki samt grillgrönt och cajunrostad kulpotatis (G)

TISDAG (Nationaldagen) 6/6
Vi serverar ingen Lunch denna dag men har öppet i restaurangen från kl 12.00

 ONSDAG 7/6
1) Biff Greta tärnad ryggbiff och lök samt stekt tärnad potatis och gräddig senapssås, saltgurka och stekt ägg   (G+L)
2) Stekt majskyckling Africana med knaperstekt bacon och rostade jordnötter samt chiligräddsås och basmatiris   (G+L)
3) Stuvade makaroner med stekt prinskorv och smakrik tomat och salladslöks-salsa samt strimlat ägg   (L)
VEG) Biff Greta tärnad vegobiff och lök samt stekt tärnad potatis och gräddig senapssås, saltgurka och stekt ägg (G+L)

TORSDAG  8/6
1) Smakrik Svampsoppa toppad med rostad lök och rökt kassler samt Tunna Pannkakor med sylt & vispad grädde
2) Sprödbakad Bergtungafilé med skarpsås samt gräslöksslungade primörer och krämigt potatismos samt citron (L)
3) Kebabtallrik smakrik gyroskebab med grillgrönsaker, het tomatsås och tzatziki samt grekisk klyftpotatis   (G)
VEG) Smakrik skogssvampsoppa toppad med rostad lök samt Tunna Pannkakor med sylt & vispad grädde

FREDAG 9/6
1) Örtkryddad Lammstek med madeirasås, honungsrostade primörer samt västerbottengratinerad potatisgratäng   (G)
2) Broccoli och blomkålsgratäng m strimlad rökt skinka, lök & krämig cheddarostsås samt dillkokt skivad potatis    (G)
3) Spaghetti Bolognese klassiker med kryddig italiensk köttfärssås och toppad med lagrad italiensk ost och persilja  
VEG) Broccoli och blomkålsgratäng med strimlade grönsaker, lök och krämig cheddarostsås samt dillkokt potatis (G)

 

VECKANS SALLAD:  Räksallad med kokt ägg och gröna ärtor m.m. samt Rhode island dressing
VECKANS PASTASALLAD:   Köksmästarens Pastasallad med grillad kyckling, soltorkade tomater och oliver

 

 

VECKA 24 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Spara/Skriv ut: WORDPDF

G = Glutenfri    L = Låglaktos

MÅNDAG 12/6
1) Biff Lindström hackad lantbiff med rödbetor samt gräddig skysås, inlagd gurka & persiljeslungad potatis (G+L)
2) Kasslergratäng Florentine klassiker med bladspenat, tomater och cheddarost samt smakrikt potatismos   (G)
3) Parkens Italienska Salamipasta med kryddig sås på tomater, salami, vitlök och oliver m.m. och grädde
VEG) Biff Lindström hackad vegobiff med rödbetor samt gräddig skysås, inlagd gurka & persiljeslungad potatis (G+L)

TISDAG 13/6
1) Hemlagade raggmunkar med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt (L)
2) Gräddstuvad pytt i panna parkens egen stuvade ox- och fläskpytt med inlagda rödbetor och stekt ägg (G+L)
3) Fiskfilé Blidberg bearnaise och sparrisgratinerad fiskfilé serverad med champinjonsås och smörslungad potatis (G)
VEG) Gräddstuvad pytt i panna parkens egen stuvade vegopytt med inlagda rödbetor och stekt ägg (G+L)

ONSDAG 14/6
1) Grekisk Moussaka ostgratinerad grekisk klassiker på skivad potatis, auberginer, zucchini, tomater och nötfärs   (G)
2) Crispbakad havskattsfilé fina fisken med skagendressing & citron samt marinerade grönsaker och dilligt potatismos
3) Pasta Stroganoff pasta med strimlad korv, paprika, och lök i krämig sås på chilsås och grädde
VEG) Grekisk Moussaka ostgratinerad grekisk klassiker på skivad potatis, auberginer, zucchini, tomater och vegofärs (G)

TORSDAG  15/6
1) Klassisk Ärtsoppa med rimmat fläsk samt Frasiga tunna pannkakor med sylt & vispad grädde
2) Tandoorikyckling smakrik mörat kycklingbröst med tandoorisås, wokgrönsaker & stekt ris med ägg (G+L)
3) Helstekt fläskfilé med kantarellsås, grillad tomat och brytbönor samt råstekt potatis   (G)
VEG) Klassisk Ärtsoppa med franska örter samt Frasiga tunna pannkakor med sylt & vispad grädde

FREDAG 16/6
1) Nattbakad örtig Entrecote med rödvinssky, bearnaisesås, honungsrostade rotfrukter samt ugnsbakad potatis   (G+L)
2) Vedugnsrökt karrélindad chorizo med medelhavssalsa och krämig potatisgratäng     (G)
3) Kycklingpasta Alfredo med strimlad kyckling, champinjoner, grädde, vitlök i krämig ostsås  
VEG) Grillad vegoburgare med rödvinssky, bearnaisesås, honungsrostade rotfrukter samt ugnsbakad potatis (G+L)

 

VECKANS SALLAD:  Grekisksallad med grekisk ost, rödlök, soltorkade tomater & oliver samt vinegrette dressing
VECKANS PASTASALLAD:   Pastasallad med grillad kyckling, majs och ananas m.m. samt curry/mangodressing

 

Adress

Adolf Mörners Plan 6,
Örebro

Följ oss

Kontakta oss

019-24 66 55