Lunchmeny

Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 – 14:30

VECKA 21 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Spara/Skriv ut: WORD / PDF
G=GLUTENFRI / L=LÅGLAKTOS

MÅNDAG 23/5
1) GREKISK FÄRSBIFF med fetaost, skysås samt potatis med tomat och oliver serverad med tzatziki (G)
2) GOTLÄNDSKA ISTERBAND klassiker serverad med inlagda skivade rödbetor samt krämig persiljestuvad potatis (L)
3) PASTAGRATÄNG BOLOGNA smakrik italiensk pasta med rökt skinka, lök och tomater samt lagrad ostsås
VEG) GRÖNSAKSBIFF med skysås samt potatis med tomat, fetaost och oliver serverad med tzatziki (G)

TISDAG 24/5
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt (L)
2) SKOMAKARLÅDA på tunnskivad pastrami med rödvinssås, bacon och purjolök samt smörigt potatismos (G+L)
3) CHICKEN SOUVLAKI marinerad kycklingspett med cremefraichesås, rostade grönsaker, ajvar och rostad potatis (G)
VEG) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med stekt halloumiost, rårivna morötter och lingonsylt

ONSDAG 25/5
1) SKAGENBAKAD FISKFILÉ med vitvinssås och smörslungade grönsaker samt dillkokt potatis (L)
2) KEBABTALLRIK strimlad nötkebab med grönsakssalsa, kebabsås & friterad pommes chateau (G)
3) SPAGHETTI BOLOGNESE klassiker med kryddig italiensk köttfärssås och toppad med lagrad italiensk ost och persilja
VEG) KEBABTALLRIK marinerad stekt vegokebab med grönsakssalsa, tzatziki och pommes chateau (G)

TORSDAG (Kristi himmelfärdsdag) 26/5
Vi serverar ingen lunch denna dag men har öppet restaurangen från kl 12

FREDAG 27/5
1) STEKT MARINERAD GRILLKARRÉ med krämig gorgonzolasås, grillad tomat, stekta harricortes verts och råstekt potatis (G)
2) MOZZARELLA & TOMATÖVERBAKAD KYCKLING med krämig paprikasås, äggstekt broccoli/blomkål samt basmatiris (G)
3) OXFILÉPASTA Pastarör med strimlad oxfilé, champinjoner och lök nm.m. i smakrik grädd/sojasås (L)
VEG) MOZZARELLA & TOMATÖVERBAKAD VEGOBIFF m krämig paprikasås, äggstekt broccoli/blomkål & basmatiris (G)

VECKANS SALLAD: AMERIKANSK SALLAD MED OST, SKINKA, PAPRIKA, MAJS OCH KOKT ÄGG M.M. SAMT RHODE ISLAND DRESSING
VECKANS PASTASALLAD: KRÄMIG PASTASALLAD MED GRILLAD KYCKLING, MAJS, ANANAS M.M. SAMT CURRY OCH MANGOSÅS m.m.

VECKA 22 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Spara/Skriv ut: WORD / PDF
G=GLUTENFRI / L=LÅGLAKTOS

MÅNDAG 30/5
1) HACKAD FEMÖRING hackebiff m löksymfoni, stekt ägg, skysås samt smörgåsgurka och persiljefräst potatis (G+L)
2) BIFF MED BAMBUSKOTT asiatisk gryta m bambuskott, minimajs, vattenkastanjer m.m. i oystersås samt basmatiris (G+L)
3) STEKTA PRINSKORVAR med krämig makaronigratäng på smakrik cheddarost samt tomat och grönsakssalsa
VEG) VEGOBIFF med löksymfoni, stekt ägg, skysås samt smörgåsgurka och persiljefräst potatis (G+L)

TISDAG 31/5
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt (L)
2) PARKENS DANSKA SJÖMANSBIFF hackad nötfärsbiff m. skivad lök, potatis i mörk portersky samt smörgåsgurka (G+L)
3) PANKO OCH PARMESANSTEKT KYCKLINGFILÉ med rostad paprikasås, ångade grönsaker och grekisk rostad potatis
VEG) VEGETARISK SCHNITZEL med rostad paprikasås, ångade grönsaker och grekisk potatis

ONSDAG 1/6
1) FISKWALLENBERGARE smakrika fiskbiffar med holländsk smörsås, ångade primörer, citron och dillat potatismos (L)
2) FALUKORVSGRATÄNG med senapsgrädde, grillad tomat och bearnaisegratinerad potatiskaka (G)
3) SPAGHETTI CARBONARA EL CLASSICO med rökig bacon, lök, vitlök och svamp i krämig parmesanost sås
VEG) VEGETARISK CARBONARA EL CLASSICO med soltorkad tomat, lök, vitlök och svamp i krämig parmesanost sås

TORSDAG 2/6
1) KLASSISK ÄRTSOPPA med rimmad fläskbog samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) HONUNGSMARINERAD FLÄSKKOTLETT med smakrik skogssvampsås, rostade grönsaker och bakad potatis (G+L)
3) GREKISK MOUSSAKA gratinerad klassiker på skivad potatis, auberginer, zucchini, tomater och nötfärs (G)
VEG) KLASSISK ÄRTSOPPA med franska örter samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde

FREDAG 3/6
1) FREDAGSSCHNITZEL vår grymma schnitzel m. rödvinssky, potatis, citron, franska ärter m smak av ansjovis & kapris (L)
2) FLYGANDE JAKOB klassisk kycklingpanna med bacon, jordnötter, banan och smakrik chiligräddsås samt kokt ris (G+L)
3) FLÄSKFILÉPASTA Pastaskruvar med strimlad fläskfilé, champinjoner, paprika och lök i smakrik grönpepparsås
VEG) VEGETARISK FLYGANDE JAKOB med quorn, stekt fejkon, jordnötter, banan & smakrik chiligräddsås samt kokt ris (G+L)

VECKANS SALLAD: KRÄFTSALLAD MED KOKT ÄGG, PAPRIKA, RÖDLÖK, SOLTORKAD TOMAT, KRUTONGER SAMT VÄSTKUSTDRESSING
VECKANS PASTASALLAD: PASTASALLAD ITALIENSK MED GRÖNA OLIVER, SALAMI, PESTO, MOZZARELLA M.M. SAMT PARMESANDRESSING

Adress

Adolf Mörners Plan 6,
Örebro

Följ oss

Kontakta oss

019-24 66 55