Lunchmeny

Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 – 14:30

VECKA 48 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Spara/Skriv ut: WORD / PDF
G=GLUTENFRI / L=LÅGLAKTOS

MÅNDAG 29/11
1) PARKENS HACKEBIFF serverad med gräddig lingonsås, ölbräserad lök samt smörgåsgurka & persiljeslungad potatis (G+L)
2) KASSLERGRATÄNG AFRICANA med ananas, skivad banan i kokosmjölk och curry samt wokgrönsaker och paprikaris (G)
3) STROGANOFFPASTA Pasta Tortiglioni med strimlade korvar, paprika och lök i smakrik tomat och gräddsås
VEG) PARKENS VEGOBIFF serverad med gräddig lingonsås, ölbräserad lök samt smörgåsgurka & persiljeslungad potatis (G+L)

TISDAG 30/11
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) SKÅNSK KALOPS mustig köttgryta på högrev, lök, morötter samt persiljekokt potatis och inlagda rödbetor (G+L)
3) OST & SVAMPBAKAD KYCKLINGFILÉ med café de parissås, äggstekt blomkål och timjansråstekt potatis (G)
VEG) PERSILJA & SVAMPBAKAD QUORNFILÉ med trepepparsås, grillgrönsaker och timjansråstekt potatis (G)

ONSDAG 1/12
1) FISKWALLENBERGARE smakrika fiskburgare med holländsk smörsås, ångade primörer, citron och dillat potatismos (G+L)
2) GRILLTALLRIK marinerad grillkarré, kycklingklubba, kryddig korv med grillgrönsaker, choronsås och klyftpotatis (G+L)
3) SPAGHETTI BOLOGNESE klassiker med kryddig italiensk köttfärssås och toppad med lagrad ost och ruccola
VEG) SPAGHETTI BOLOGNESE klassiker med kryddig italiensk vegofärssås och toppad med lagrad ost och ruccola

TORSDAG 2/12
1) KLASSISK ÄRTSOPPA MED RIMMAT FLÄSK samt FRASIGA TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) STEKT MAJSKYCKLINGFILÉ smakrik mör kyckling med trepepparsås, wokgrönsaker och stekt ris med strimlat ägg (G+L)
3) PARKENS WIENERSCHNITZEL på benfri kotlett med Madeirasås, ångade grönsaker och stekt tysk potatis (L)
VEG) PARKENS VEGETARISKA SCHNITZEL på aubergine med Madeirasås, ångade grönsaker och stekt tysk potatis (L)

FREDAG 3/12
1) ITALIENSK FLÄSKFILÈ med soltorkade tomater, parmesan, vitlök, örter och creme fraiche samt rostad kulpotatis (G+L)
2) GRÄDDSTUVAD PYTT I PANNA parkens egen tärnade ox- och fläskpytt med inlagda rödbetor och stekt ägg (G+L)
3) RYGGBIFFSPASTA pastaspiraler med marinerad strimlad biff, lök och skogssvamp i gräddig sojasås
VEG) GRÄDDSTUVAD PYTT I PANNA parkens egen tärnade vegetariska pytt med inlagda rödbetor och stekt ägg (G+L)

VECKANS SALLAD: KEBABSALLAD MED PAPRIKA, RÖDLÖK OCH FEFERONI SAMT MILD YOGHURTDRESSING
VECKANS PASTASALLAD: PASTASALLAD MED SKALADE RÄKOR, KOKT ÄGG, SOJABÖNOR, AVOKADODRESSING M.M.

VECKA 49 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Spara/Skriv ut: WORD / PDF
G=GLUTENFRI / L=LÅGLAKTOS

MÅNDAG 6/12
1) FARFARS KÅLPUDDING serveras med gräddig skysås, rårörda lingon, grönsaker samt persiljeslungad potatis (G+L)
2) BIFF MED BAMBUSKOTT strimlad biff med bambuskott, champinjoner, minimajs i smakrik oystersås och kokt ris (G+L)
3) GRÄDDSTUVADE MAKARONER med gratinerad bamsekorv och smakrik tomat och salladslöks-salsa samt äggröra
VEG) WOKAD HÖSTSVAMP MED BAMBUSKOTT och minimajs m.m. i smakrik oystersås och kokt ris (G+L)

TISDAG 7/12
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) JÄGARSCHNITZEL på fläskytterfilé med krämig svampsås och ugnsbakade rotfrukter och lök samt rostad potatis (L)
3) UNGERSK GULASCHGRYTA smakrik köttgryta på högrev, paprika och lök, samt creme fraiche och buljongkokt ris (G)
VEG) JÄGARSCHNITZEL på morotsbiff med krämig svampsås och ugnsbakade rotfrukter och lök samt rostad potatis (L)

ONSDAG 8/12
1) PANERAD RÖDSPÄTTAFILÉ med dansk remouladsås, ångade primörer, citron och dill och smörslungad potatis
2) JULTALLRIK julskinka, köttbullar, prinskorv, Janssons frestelse, rödkål, räkomelett och brysselkål (L)
3) OXFILÉPASTA pastaspiraler med strimlad oxfilé, champinjoner, paprika och lök i smakrik soja och gräddsås
VEG) STEKT QUORNFILÉ med dansk remouladsås, ångade primörer, citron och dill och smörslungad potatis (G)

TORSDAG 9/12
1) LYXIG HUMMERSOPPA med räkor, vitfisk, färsk dill och ägg samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) WRETMANS OXJÄRPAR klassiker med trepepparsås, lingonsylt, saltgurka samt parkens smöriga potatismos (G+L)
3) SESAMSTEKT JAPANSK KYCKLINGBRÖST med wokade grönsaker och cashewnötter samt sötsursås och basmatiris (G+L)
VEG) PARKENS VEGETARISKA KÖTTBULLAR med trepepparsås, lingonsylt, saltgurka samt smörigt potatismos (G+L)

FREDAG 10/12
1) HELSTEKT FLÄSKFILÉ BLACK AND WHITE med tryffel och bearnaisesås, grillad tomat samt råstekt potatis (G+L)
2) HUSETS CHILI CON CARNE mexikansk het nötfärsgryta med bönor, majs, paprika samt guacamolekräm och ris (G+L)
3) SPAGHETTI CARBONARA EL CLASSICO med sås på rökt bacon, grädde, svartpeppar, parmesan och lök
VEG) HUSETS CHILI SIN CARNE mexikansk het vegofärsgryta med bönor, majs, paprika samt guacamolekräm och ris (G+L)

VECKANS SALLAD: OST OCH SKINKSALLAD MED PAPRIKA, MAJS OCH KOKT ÄGG SAMT RHODE ISLAND DRESSING
VECKANS PASTASALLAD: PASTASALLAD ITALIENSK MED SOLTORKA TOMAT, SALAMI, PESTO, MOZZARELLA M.M. SAMT PARMESANDRESSING

Adress

Adolf Mörners Plan 6,
Örebro

Följ oss

Kontakta oss

019-24 66 55