Lunchmeny

Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 – 14:30

VECKA 29 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Spara/Skriv ut: WORD / PDF
G=GLUTENFRI / L=LÅGLAKTOS

MÅNDAG 19/7
1) WRETMANS OXJÄRPAR klassiker med gräddskysås, ångade primörer, rårörda lingon samt parkens potatismos (G+L)
2) BIFF MED BAMBUSKOTT strimlad biff med bambuskott, champinjoner, minimajs i smakrik oystersås och kokt ris (G+L)
3) SPAGHETTI CARBONARA EL CLASSICO med sås på rökt bacon, grädde, svartpeppar, parmesan och lök
VEG) WOKAD SVAMP MED BAMBUSKOTT och minimajs m.m. i smakrik oystersås och kokt ris (G+L)

TISDAG 20/7
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt (L)
2) JÄGARSCHNITZEL på fläskytterfilé med kantarell och lingonsås samt ugnsrostade rotsaker och potatis och lök (L)
3) SESAMSTEKT JAPANSK KYCKLINGFILÉ med wokade grönsaker och cashewnötter i sötsursås samt och basmatiris (G+L)
VEG) SESAMSTEKT JAPANSK TOFU med wokade grönsaker och cashewnötter i sötsursås samt och basmatiris (G)

ONSDAG 21/7
1) PANKOPANERAD TILAPIAFILÉ med skagensås, marinerade grönsaker samt potatisstomp m. creme fraiche och persilja
2) KOLGRILLAD BBQ-KARRÉ med cafe de parissås och rostade grönsaker samt ugnsbakad klyftpotatis (G+L)
3) TEX MEX PASTAGRATÄNG med tacokryddad nötfärs och grönsaker samt cheddarostsås
VEG) TEX MEX PASTAGRATÄNG med tacokryddad vegofärs och grönsaker samt cheddarostsåsa

TORSDAG 22/7
1) KLASSISK ÄRTSOPPA MED RIMMAT FLÄSK samt FRASIGA TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) PARISARE SPECIAL nötfärsbiff med rödbetor och kapris samt gräddsås, stekt ägg och persiljeslungad potatis (G+L)
3) RIMMAT FLÄSKLÄGG klassiker serverad med gräddig persilja-senapssås samt ångat grönsaker & fluffigt rotmos (G+L)
VEG) PARISARE SPECIAL veggie biff med rödbetor och kapris samt gräddsås, stekt ägg och persiljeslungad potatis (G+L)

FREDAG 23/7
1) CEVAPCICI smakrika medelhavsjärpar med rostad paprikasås, stekta grönsaker, tzatziki och turkiskt pilaffris (G)
2) PERSILJA & SVAMPBAKAD KYCKLINGFILÉ med rödvinssås, grillgrönsaker och timjansråstekt potatis (G+L)
3) GRÄDDSTUVADE MAKARONER med bräckt falukorv och smakrik tomat och salladslöks-salsa samt äggröra
VEG) GRÄDDSTUVADE MAKARONER med vegetarisk korv och smakrik tomat och salladslöksalsa samt äggröra

VECKANS SALLAD: KEBABSALLAD MED PAPRIKA, RÖDLÖK OCH FEFERONI SAMT MILD YOGHURTDRESSING
VECKANS PASTASALLAD: PASTASALLAD MED RÖKIG SKINKA, OST, TÄRNAD ANANAS M.M. SAMT KRÄMIG BACONDRESSING

VECKA 30 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Skriv ut: WORD / PDF
G=GLUTENFRI / L=LÅGLAKTOS

MÅNDAG 26/7
1) FÅGELBO klassiker på hackad nötfärsbiff med gratinerat mos, svampstuvning, skysås och stekt potatis (G+L)
2) CURRYKYCKLING marinerad kycklingfilé i krämig gul currysås samt wokade grönsaker och kokt basmatiris (G+L)
3) PASTA STROGANOFF pastaspiraler m strimlade korvar, paprika, och lök i krämigaste såsen på cremefraiche och grädde
VEG) FÅGELBO på hackad vegofärsbiff med gratinerat mos, svampstuvning, skysås och stekt potatis (G+L)

TISDAG 27/7
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt (L)
2) UNGERSK GULASCHGRYTA mustig köttgryta på högrev, paprika och lök, samt creme fraiche och kokt potatis (G)
3) LASAGNE AL FORNO på italiensk köttfärssås med krämig ostsås samt vår egna vitkål, tomat och ruccolasallad
VEG) LASAGNE AL FORNO vegetarisk lasagne med krämig ostsås samt vår egna vitkål, tomat och ruccolasallad

ONSDAG 28/7
1) FISKARFRUNS FESKELÅDA gratäng på vitfisk, lax, räkor och grönsaker i krämig hummersås och dillslungad potatis (G+L)
2) GRILLAD KYCKLINGFILÉ med sås på färskost och franska örter samt sköna grönsaker och grekisk klyftpotatis (G)
3) FLÄSKFILÉPASTA pastaspiraler med strimlad fläskfilé, champinjoner och bladspenat i krämig gorgonzolasås
VEG) VEGETARISKA GRÖNSAKSBIFFAR med sås på färskost och franska örter samt sköna grönsaker och klyftpotatis (G)

TORSDAG 29/7
1) LYXIG HUMMERSOPPA med räkor, färsk dill och kokt ägg samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) FARFARS KÅLPUDDING serveras med gräddig skysås, rårörda lingon, grönsaker samt persiljeslungad potatis (G+L)
3) BRÄCKT SKINKA klassiker med stekt ägg, krämig senap och persiljesås samt ångat grönt och stekpotatis (G+L)
VEG) STEKT HALLOUMIOST serverad med gräddig persilja-senapssås samt ångade grönsaker & fluffigt rotmos (G)

FREDAG 30/7
1) NATTBAKAD KARRÉ med katrinplommon, gräddsås, äppelmos, ugnsrostade rotfrukter och bakad potatis (G+L)
2) BURRITOS MED KÖTTFÄRS cheddargratinerade med Salsa de pepino och smakrikt mexikanskt grönsaksris
3) PASTA POLLO AGLIO med strimlad grillkyckling, bladspenat, vitlök och soltorkade tomater i gräddig parmesansås
VEG) BURRITOS MED VEGOFÄRS cheddargratinerade med Salsa de pepino och smakrikt mexikanskt grönsaksris

VECKANS SALLAD: TONFISKSALLAD MED KOKT ÄGG OCH GRÖNA ÄRTOR M.M. SAMT RHODE ISLAND DRESSING
VECKANS PASTASALLAD: ITALIENSK PASTASALLAD MED PEPPARSALAMI, SOLTORKADE TOMATER, LAGRAD OST M.M.

Adress

Adolf Mörners Plan 6,
Örebro

Följ oss

Kontakta oss

019-24 66 55