Lunchmeny
Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 - 14:30
VECKA 42 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***
MÅNDAG 14/10
1) BIFF A LA LINDSTRÖM smakrik färsbiff med rödbeta och kapris m.m. inlagd gurka, skysås, persiljeslungad potatis
2) RIMMAD FLÄSKLÄGG klassiker med gräddig persilja/pepparrotssås samt ångade grönsaker & fluffigt rotmos
3) LAXPASTAGRATÄNG krämig pastagratäng med laxfilé, purjolök, tomater och grön sparris i cheddarost och vitvinssås
VEG) BIFF A LA LINDSTRÖM vegofärsbiff med rödbeta och kapris m.m. inlagd gurka, skysås, persiljeslungad potatis
TISDAG 15/10
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) SVENSK DILLKÖTT klassiker på långkokt kalvkött och rotfrukter i krämig dillsås samt kokt potatis och pressgurka
3) FISKGRATÄNG A LA WALEWSKA med hummersås, räkor, crabfish och gratinerat potatismos, gröna ärtor & citron
VEG) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med stekt grillost , rårivna morötter och lingonsylt
ONSDAG 16/10
1) SPRÖDBAKAD BERGTUNGAFILÉ med skarpsås samt gräslök och smörslungad delikatesspotatis samt citron
2) STEKT MAJSKYCKLINGFILÉ smakrik mör kyckling med trepepparsås, wokgrönsaker och stekt ris med strimlat ägg
3) FLÄSKFILÉPASTA med marinerad strimlad fläskfilé, lök, champinjoner och bladspenat m.m. i krämig gräddsås
VEG) STEKT VEGOKYCKLING med trepepparsås, wokgrönsaker och stekt ris med strimlat ägg
TORSDAG 17/10
1) KLASSISK ÄRTSOPPA MED RIMMAT FLÄSK samt FRASIGA TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) FLYGANDE JAKOB klassisk kycklingpanna med bacon, jordnötter, banan och smakrik chiligräddsås samt kokt ris
3) FALUKORVSGRATÄNG med tomater, zucchini, rödlök samt senapsgrädde, gratinerad med lagrad ost och potatismos
VEG) KLASSISK ÄRTSOPPA MED FRANSKA ÖRTER samt FRASIGA TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
FREDAG 18/10
1) VÅR EGNA FLÄSKFILÉ PROVENCAL med bladspenat och vitlök i gräddsås samt grillad tomat och råstekt potatis
2) UGNSGRATINERADE BURRITOS MED TACOFÄRS med tomatsalsa, guacamoleröra och smakrikt mexikanskt ris
3) SPAGHETTI CARBONARA EL CLASSICO med sås på rökt bacon, grädde, svartpeppar, parmesan och lök
VEG) SPAGHETTI CARBONARA EL CLASSICO med sås på fejcon, grädde, svartpeppar, parmesan och lök
VECKANS SALLAD: GREKISKSALLAD MED FETAOST, RÖDLÖK, SOLTORKADE TOMATER & OLIVER SAMT VINEGRETTE DRESSING
VECKANS PASTASALLAD: KRÄMIG PASTASALLAD MED TONFISK, KOKT ÄGG, CITRON, SOJABÖNOR, PAPRIKA M.M.
VECKA 43 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***
Spara/Skriv ut:
KOMMER SNART