Lunchmeny

Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 – 14:30

VECKA 38 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Spara/Skriv ut: WORD / PDF
G=GLUTENFRI / L=LÅGLAKTOS

MÅNDAG 20/9
1) PARKENS PANNBIFF serverad med gräddig lingonsås, ölbräserad lök samt smörgåsgurka och persiljestekt potatis (G+L)
2) FLÄSKKARRÉ BOMBAY smakrik karré med indisk currysås, wokade grönsaker och gurkraita samt ångad basmatiris a (G)
3) PASTA ARRABIATA med chorizoslantar och grönsaker i het tomat och cremefraichesås och riven lagrad ost
VEG) GRÖNSAKSBIFF INDIA smakrik biff med indisk currysås, grönsaker och gurkraita och ångad basmatiris (G)

TISDAG 21/9
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) SKÅNSK KALOPS mustig köttgryta på högrev, lök, morötter samt persiljekokt potatis och inlagda rödbetor (G+L)
3) FALUKORVSGRATÄNG PROVENCAL m. tomater, lök, mozzarella och senapsgrädde, äggstekt broccoli och potatismos (G)
VEG) VEGOKORVSGRATÄNG PROVENCAL m. tomater, lök, mozzarella och senapsgrädde, äggstekt broccoli & potatismos (G)

ONSDAG 22/9
1) CRISPBAKAD TILAPIAFILÉ frasigt fisk med dansk remouladsås & citron samt marinerade grönsaker och dillad potatis
2) SVAMPGRATINERAD FLÄSKFÄRSBIFF med rödvinssås, honungsrostade höstprimörer samt bearnaisegratinerad potatis (G)
3) SPAGHETTI CARBONARA EL CLASSICO klassiker med rökig bacon, lök, vitlök och svamp i krämig parmesanost sås
VEG) RÖKIG RÖDBETSBURGARE med rödvinssås, honungsrostade höstprimörer samt bearnaisegratinerad potatis (G)

TORSDAG 23/9
1) KLASSISK ÄRTSOPPA MED RIMMAT FLÄSK samt FRASIGA TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) STEKT MAJSKYCKLINGFILÉ smakrik mör kyckling med choronsås, grillgrönsaker och wokat ris med strimlat ägg (G+L)
3) PARKENS FRASIGA SCHNITZEL på benfri kotlett med café de parissås, ångade grönsaker och ugnsrostad klyftpotatis (L)
VEG) PARKENS FRASIGA VEGOSCHNITZEL med café de parissås, ångade grönsaker och ugnsrostad klyftpotatis (L)

FREDAG 24/9
1) ITALIENSK FLÄSKFILÈ med soltorkade tomater, parmesan, vitlök, örter och creme fraiche samt råstekt potatis (G)
2) SMÅLÄNDSKA ISTERBAND klassiker med skivade inlagda rödbetor och persiljestuvad potatis (L)
3) RYGGBIFFSPASTA pastaspiraler med marinerad strimlad biff, lök och skogssvamp i gräddig sojasås
VEG) GRÖNSAKSPASTA pasta spiraler med marinerade stekta wokgrönsaker och skogssvamp i gräddig sojasås

VECKANS SALLAD: CESARSALLAD MED GRILLAD KYCKLING, KRUTONGER, ROMANSALLAD OCH HYVLAD GRANA PADANOOST
VECKANS PASTASALLAD: KRÄMIG PASTASALLAD MED TONFISK GRÖNA ÄRTOR OCH KOKT ÄGG M.M.

VECKA 39 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Spara/Skriv ut: WORDPDF
G=GLUTENFRI / L=LÅGLAKTOS

MÅNDAG 27/9
1) FARFARS KÅLPUDDING serveras med gräddig skysås, rårörda lingon, grönsaker samt persiljeslungad potatis (G+L)
2) BIFF MED BAMBUSKOTT strimlad biff med bambuskott, champinjoner, minimajs i smakrik oystersås och kokt ris a (G+L)
3) GRÄDDSTUVADE MAKARONER med stekt prinskorv och smakrik tomat och salladslöks-salsa samt äggröra
VEG) WOKAD HÖSTSVAMP MED BAMBUSKOTT och minimajs m.m. i smakrik oystersås och kokt ris (G+L)

TISDAG 28/9
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt (L)
2) BIFF RYDBERG på ryggbiff med svamp/dijonsenapssås samt lök & stekt potatis och andra rotisar & stekt ägg (G+L)
3) SESAMSTEKT JAPANSK KYCKLINGSPETT med wokade grönsaker och cashewnötter i sötsursås samt basmatiris (G+L)
VEG) SESAMSTEKT JAPANSK TOFU med wokade grönsaker och cashewnötter i sötsursås samt och basmatiris (G)

ONSDAG 29/9
1) FISKWALLENBERGARE smakrika fiskburgare med holländsk smörsås, ångade primörer, citron och dillat potatismos (G+L)
2) STEKT MARINERAD BBQ-KARRÉ med cafe de parissås och rostade grönsaker samt ugnsbakad klyftpotatis (G+L)
3) KRYDDIGA KÖTTBULLAR I TOMATSÅS Italienska färsbollar i smakrik sås på tomater och rödlök m.m. samt bandspaghetti
VEG) GRÄDDSTUVADE MAKARONER med vegetarisk korv och smakrik tomat och salladslöksalsa samt äggröra (L)

TORSDAG 30/9
1) LYXIG HUMMERSOPPA med räkor, färsk dill och kokt ägg samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) PERSILJA & SVAMPBAKAD KYCKLINGFILÉ med trepepparsås, grillgrönsaker och timjansråstekt potatis (G)
3) RIMMAD FLÄSKLÄGG klassiker med gräddig persilja/pepparrotssås samt ångade grönsaker & fluffigt rotmos (G+L)
VEG) LYXIG HUMMERSOPPA med/utan räkor, färsk dill och kokt ägg samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde

FREDAG 1/10
1) WIENERSCHNITZEL på fläskytterfilé med madeirasås, citron och gröna ärtor samt rostad kulpotatis (L)
2) GRÄDDSTUVAD PYTT I PANNA parkens egen tärnade pytt med inlagda rödbetor och stekt ägg (G+L)
3) TEX MEX PASTAGRATÄNG med tacokryddad nötfärs och grönsaker samt cheddarostsås
VEG) TEX MEX PASTAGRATÄNG med tacokryddad vegofärs och grönsaker samt cheddarostsås

VECKANS SALLAD: KEBABSALLAD MED PAPRIKA, RÖDLÖK OCH FEFERONI SAMT MILD YOGHURTDRESSING
VECKANS PASTASALLAD: PASTASALLAD MED RÖKIG SKINKA, OST, TÄRNAD ANANAS M.M. SAMT KRÄMIG BACONDRESSING.

Adress

Adolf Mörners Plan 6,
Örebro

Följ oss

Kontakta oss

019-24 66 55