Lunchmeny

Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 – 14:30

VECKA 23 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Spara/Skriv ut: WORD / PDF
G=GLUTENFRI / L=LÅGLAKTOS

MÅNDAG 7/6
1) FEMÖRING hackebiff med löksymfoni, stekt ägg, grädd-skysås samt smörgåsgurka och smörstekt potatis (G+L)
2) KEBABPANNA strimlad gyroskebab och medelhavsgrönsaker, tzatziki, tomatsalsa samt turkiskt pilaffris (G)
3) PASTAGRATÄNG BOLOGNA smakrik pasta med rökt skinka, lök och tomater samt lagrad ostsås
VEG) PARKENS KEBABPANNA vegetarisk kebab och medelhavsgrönsaker, tzatziki, tomatsalsa samt turkiskt pilaffris (G)

TISDAG 8/6
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt (L)
2) PEPPARROTSKÖTT klassiskt långkok på högrev, smakrika rotfrukter i gräddig pepparrotssås samt dillkokt potatis (G+L)
3) GRILLAD KYCKLINGBRÖST i krämig gorgonzolasås med svamp och purjolök samt råstekt potatis (G+L)
VEG) PEPPARROTSGRYTA med sommarprimörer och vegobites i gräddig pepparrotssås samt dillkokt potatis (G+L)

ONSDAG 9/6
1) PANERAD RÖDSPÄTTAFILÉ fina fisken med dansk remouladsås, ångade primörer, citron och delikatesspotatis
2) FLYGANDE JAKOB klassisk kycklingpanna med bacon, jordnötter, banan och smakrik chiligräddsås samt kokt ris (G+L)
3) GAMMALDAGS KÖTTBULLAR i klassisk brunsås med stuvade makaroner samt smakrik tomat och grönsaksröra (L)
VEG) VEGETARISKA KÖTTBULLAR i klassisk brunsås med stuvade makaroner samt smakrik tomat och grönsaksröra (L)

TORSDAG 10/6
1) KRÄMIG SKOGSSVAMPSOPPA toppad med rostad lök och rökt kalkon samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) FLÄSKNOISETTE OSCAR med Madeirasky, bearnaisesås, toppad med räkor & sparris samt klyftad ugnspotatis (G+L)
3) PARKENS KÖTTFÄRSGRATÄNG skivad potatis, bacon, purjolök, champinjoner toppad med cremefraiche och lagrad ost (G)
VEG) PARKENS VEGOFÄRSGRATÄNG skivad potatis, purjolök, champinjoner m.m. toppad med cremefraiche o lagrad ost (G)

FREDAG 11/6
1) BBQ-MARINERAD FLÄSKKARRE med tzatziki och asiatisk bbq-sås, stekta grönsaker och rostad grekisk potatis (G)
2) PICCATA MILANESE ostpanerad ytterfilé med långkokt tomatsås, ångade gröna ärtor, citron och smakrikt basmatiris
3) PASTA STROGANOFF pastaspiraler m strimlade korvar, paprika, och lök i krämigaste såsen på cremefraiche och grädde
VEG) PICCATA MILANESE ostpanerad zucchini med långkokt tomatsås, ångade gröna ärtor, citron och grekisk potatis

VECKANS SALLAD: KÖKSMÄSTARENS SALLAD MED SKIVAD KYCKLING, GREKISK OST OCH OLIVER
VECKANS PASTASALLAD: KRÄMIG PASTASALLAD MED STRIMLAD ROSTBIFF, SOLTORKADE TOMATER OCH RÖDLÖK M.M.

VECKA 24 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Skriv ut: WORD / PDF
G=GLUTENFRI / L=LÅGLAKTOS

MÅNDAG 14/6
1) PANNBIFF BLACK AND WHITE färsbiffar m tryffel & bearnaisesås samt stekta grönsaker och bakade potatishalvor (G+L)
2) MEDELHAVSGRATINERAD FALUKORV med fetaost, tomater, zucchini, aubergine m.m. samt smakrikt pilaffris (G)
3) VÄSTKUSTPASTA med havets frukter och ångade grönsaker i krämig dill, grädde och hummersås
VEG) VEGOBIFF BLACK AND WHITE med tryffel & bearnaisesås samt stekta grönsaker och bakade potatishalvor (G+L)

TISDAG 15/6
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt (L)
2) PANKO OCH PARMESANSTEKT KYCKLINGBRÖST med tomat-creme fraichesås, ugnsstekta grönsaker & råstekt potatis (L)
3) BIFF STROGANOFF smakrik biffgryta med paprika, lök och champinjoner serverad med basmatiris och saltgurka (G+L)
VEG) VEGETARISK SCHNITZEL med tomat-creme fraichesås, ugnsstekta grönsaker & råstekt potatis (L)

ONSDAG 16/6
1) FISH AND CHIPS tempurabakad fiskfilé med tartardressing, citron, grönsaker och ugnsrostad gräslökspotatis
2) PARKENS DANSKA SJÖMANSBIFF hackad nötfärsbiff m. skivad lök, potatis i mörk portersky samt smörgåsgurka (G+L)
3) SPAGHETTI CARBONARA EL CLASSICO med rökig bacon, lök, vitlök och svamp i krämigaste parmesanost såsen
VEG) PARKENS VEGETARISKA SJÖMANSBIFF vege-biff med skivad lök, potatis i mörk portersky samt smörgåsgurka (G+L)

TORSDAG 17/6
1) KLASSISK ÄRTSOPPA MED RIMMAT FLÄSK samt FRASIGA TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) SVAMPGRATINERAD GRILLKARRÉ med café de parissås, ugnsrostade rotfrukter samt delikatesspotatis (G)
3) PYTT I PANNA parkens egen tärnade pytt med nöt & fläskkött samt inlagda rödbetor och 2 stekta ägg (G+L)
VEG) PYTT I PANNA parkens egen tärnade vego-pytt med fetaost m.m. samt inlagda rödbetor och 2 stekta ägg (G)

FREDAG 18/6
1) MARINERADE GRILLSPETT på fläskfilé med soltorkad tomatsås, avokadoröra och grillgrönsaker samt klyftad potatise (G)
2) SPANSK PAELLA smakrik rispytt med kyckling, nötchorizo, grönsaker, saffran samt räkor och strimlad omelett
3) STEKTA PRINSKORVAR med macaroni-cheese på cheddarost samt tomater och grönsakssalsa
VEG) STEKTA VEGETARISKA PRINSKORVAR med macaroni-cheese på cheddarost samt tomater och grönsakssalsa

VECKANS SALLAD: KEBABSALLAD MED PAPRIKA, RÖDLÖK OCH FEFERONI SAMT MILD YOGHURTDRESSING
VECKANS PASTASALLAD: KRÄMIG PASTASALLAD MED TONFISK, KOKT ÄGG, CITRON, SOJABÖNOR, PAPRIKA M.M.

Adress

Adolf Mörners Plan 6,
Örebro

Följ oss

Kontakta oss

019-24 66 55