Lunchmeny
Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 - 14:30
VECKA 46 *** BUFFÈ
(DENNA GÄLLER VID BESTÄLLNING FÖR DAGLIGA VERKSAMHETER & FÖRETAG) ***
Vi reserverar oss för felskrivningar.
MÅNDAG 10/11
1) BEEF HAWAII Ananasgratinerad hackad biff med soja och chilisås samt ugnsrostade potatishalvor
2) SESAMPANERAD KYCKLINGFILÉ med wokgrönsaker och sweet chilisalsa samt Mojo rojo dip och couscous
3) PARKEN PEPPRIGA KASSLERPASTA med strimlad kassler och champinjoner i gräddig grönpepparsås
VEG) BEEF HAWAII Ananasgratinerad morotsbiff med soja och chilisås samt ugnsrostade potatishalvor
TISDAG 11/11
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) SVENSK DILLKÖTT på långkokt nötstek i krämig dillsås samt kokt potatis och inlagd gurka
3) HALSTRAD TILAPIAFISKFILÉ med skogssvampsås samt smörstekta primörer och gräslöksslungad kulpotatis
VEG) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med grillost , rårivna morötter och lingonsylt
ONSDAG 12/11
1) FRASIG KOLJAFILÉ med dill och citronsås, gröna ärtor och minimorötter samt gräslöksslungad potatis
2) KLASSISK KORVSTROGANOFF strimlad falukorv med sås på paprika, lök i krämig cremefraichesås samt kokt ris
3) OXFILÉPASTA Pastarör med strimlad oxfilé, champinjoner, tomater och lök i smakrik gorgonzolasås
VEG) KLASSISK KORVSTROGANOFF strimlad vegokorv med sås på paprika, lök i krämig cremefraichesås samt kokt ris
TORSDAG 13/11
1) LYXIG HUMMERSOPPA med crabfish, färsk dill och kokt ägg samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde e
2) FLYGANDE JAKOB kycklingpanna med chilisås, banan, jordnötter, bacon och kokt ris
3) PARKENS TACOGRATÄNG kryddig taco på vårt egna vis med nötfärs, grönsaker och skivad potatis samt cheddarost
VEG) LYXIG HUMMERSOPPA med färsk dill och kokt ägg samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
FREDAG 14/11
1) PEPPARRULLAD HELSTEKT FLÄSKFILÉ serveras med konjakssås, rostade grönsaker och råstekt potatis
2) PARKENS CITTRUSKYCKLING mycket smakrik kycklingfilé med apelsinskysås, wokade grönsaker och basmatiris
3) TORTELLINIGRATÄNG med strimlad fläskfilé, lök, bladspenat vitlök och skogsvamp i krämig gorgonzolasås
VEG) GRÖNSAKSBIFF serveras med konjakssås, rostade grönsaker och råstekt potatis
VECKANS SALLAD: KYCKLINGSALLAD med ananas, körsbärstomater m.m. och mango/currydressing
VECKANS PASTASALLAD: KRÄMIG PASTASALLAD MED OST, SKINKA OCH ANANAS M.M. SAMT RHODE ISLAND DRESSING
VECKA 47 *** BUFFÈ
(DENNA GÄLLER VID BESTÄLLNING FÖR DAGLIGA VERKSAMHETER & FÖRETAG) ***
Vi reserverar oss för felskrivningar.
MÅNDAG 17/11
1) BACONLINDAD KÖTTFÄRSLIMPA med champinjonsås, svart vinbärsgelé och rostad potatis
2) TANDOORIKYCKLING smakrik mör kyckling med tandoorisås, wokgrönsaker & stekt ris med strimlat ägg
3) PASTAGRATÄNG BOLOGNA smakrik italiensk pasta med rökt skinka, lök och tomater samt lagrad ostsås
VEG) PASTAGRATÄNG BOLOGNA smakrik italiensk pasta med tärnad morot, lök och tomater och örter samt lagrad ostsås
TISDAG 18/11
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) PEPPARROTSKÖTT smakrik långkok på högrev, lök och rotfrukter i grädd/pepparrotssås samt smörslungad potatis
3) STEKT MARINERAD STRÖMMING med brynt smörsås, rårörda lingon, citron, grönsaker och parkens potatismos
VEG) STEKT FALAFEL med brynt smörsås, rårörda lingon, citron, grönsaker och parkens potatismos
ONSDAG 19/11
1) PANERAD FLUNDRAFILÉ med bohusdressing, citron samt sommargrönsaker och persiljeslungad potatis
2) FLÄSKKARRÉ BOMBAY smakrik karré med indisk currysås, wokade grönsaker och gurkraita samt ångad basmatiris
3) LASAGNE AL FORNO på italiensk köttfärssås med krämig bechamelsås samt vår egna gröna mixsallad
VEG) LASAGNE AL FORNO på italiensk vegofärssås med krämig bechamelsås samt vår egna gröna mixsallad
TORSDAG 20/11
1) KLASSISK ÄRTSOPPA med rimmat fläsk samt FRASIGA TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) THAILÄNDSK KYCKLINGGRYTA med grön curry, kokosmjölk och färgrika wokade grönsaker samt kokt ris
3) STEKT BAMSEKORV med potatismos, gurkmajonäs, rostad lök samt smakrik salsa på färska tomater & annat grönt
VEG) KLASSISK ÄRTSOPPA med franska örter samt FRASIGA TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
FREDAG 21/11
1) PARKENS WIENERSCHNITZEL svensk kotlettrad med rödvinssky, gröna ärter, citronklyfta samt råstekt potatis
2) RIMMAD SKINKSTEK med gräddig Dijonsås, ångade primörer samt smörigt rotmos
3) PASTA CHICKEN CURRY strimlad mör kyckling i vår egna Currysås, gul lök samt paprika m.m
VEG) PARKENS WIENERSCHNITZEL vegoschnitzel med rödvinssky, gröna ärter, citronklyfta samt råstekt potatis
VECKANS SALLAD: CESARSALLAD MED GRILLAD KYCKLING, KRUTONGER, ROMANSALLAD OCH HYVLAD GRANA PADANOOST
VECKANS PASTASALLAD: KRÄMIG PASTASALLAD MED SKALADE RÄKOR, KOKT ÄGG, SOJABÖNOR, AVOKADODRESSING M.M