Lunchmeny

Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 – 14:30

VECKA 9 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Spara/Skriv ut: WORDPDF

G = Låggluten    L = Låglaktos

MÅNDAG 26/2
1) PARKENS KINAGRYTA på strimlad fläskfilé samt wokade grönsaker i smakrik soja & oystersauce samt kokt ris (G+L)
2) PANERAD FLUNDRAFILÉ med remouladsås, klyftad citron, ångkokta grönsaker samt smör & dillslungad potatis
3) PASTA CARBONARA krämig parmesansås med strimlad bacon, lök, vitlök samt svartpeppar m.m
VEG) PARKENS KINAGRYTA på strimlade vegobites samt wokade grönsaker i smakrik soja & oystersauce samt kokt ris

TISDAG 27/2
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt .
2) SKÅNESTEK äppelspäckad helstekt fläskkarré med gräddskysås, äppelmos och potatiskaka (G+L)
3) PASTA CHICKEN CURRY strimlad wokad kyckling i gul currysås, kokosmjölk samt wokgrönsaker (L)
VEG) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fejcon, rårivna morötter och lingonsylt

ONSDAG 28/2
1) PANERAD RÖDSPÄTTA serveras med klassisk dansk remouladsås samt dillkokt potatis och grönsaker
2) NASI GORENG indonesisk rispytt med tärnad fläskkött, kyckling, nötkött & grönsaker samt räkor o stekt ägg (G+L)
3) FLÄSKFILÉPASTA med champinjoner, strimlade grönsaker i krämig pepparsås
VEG) NASI GORENG indonesisk rispytt med tärnade vegobites samt grönsaker och stekt ägg

TORSDAG 29/2
1) HUSETS ÄRTSOPPA med rimmad fläskbog samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) FARFARS PANNBIFF nötfärsbiff med grönsaker och champinjonsås, serveras med kokt potatis (G+L)
3) FISKGRATÄNG BORDELAISE serveras med hummersås, ångade grönsaker och vårt smöriga potatismos
VEG) HUSETS ÄRTSOPPA samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde

FREDAG 1/3
1) UGNSBAKAD SVENSK KOTLETTRAD med murkelsås, smörslungade grönsaker samt timjansvängd potatis (G+L)
2) CRISPY CHICKEN krispig panerad kycklingfilé med gul currysås, strimlade grönsaker samt ris (L)
3) SKINKPASTA med strimlad rökt skinka, skivad gul lök, paprika och lagrad ostsås m.m (L)
VEG) CRISPY VEGOCHICKEN krispig panerad vegokyckling med gul currysås, strimlade grönsaker samt ris (L)

G = Låggluten L = Låglaktos

VECKANS SALLAD: KYCKLINGSALLAD MED VÅRAN EGNA GRÖNSAKSMIX, KYCKLING, ANNANAS, M.M SAMT CURRYDRESSING.
VECKANS PASTASALLAD: GREKISKSALLAD MED FETAOST, SOLTORKADE TOMATER, OLIVER SAMT VINEGRETTE.

VECKA 10 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Spara/Skriv ut: WORD / PDF

G = Låggluten    L = Låglaktos

MÅNDAG 4/3
1) MARKUS KORVSTROGANOFF underbar stroganoff med skivad gul lök, falukorv, dill m.m samt kokt ris (G+L)
2) TEMPURABAKAD KOLJAFILÉ frasig fisk med dilldressing samt ångade primörer, citron & dillslungad potatis
3) GORGONZOLAPASTA penne pasta med strimlad fräst skinka och champinjoner m.m i gorgonzolasås
VEG) GORGONZOLAPASTA penne pasta med strimlade fräst wokgrönt och champinjoner m.m i gorgonzolasås

TISDAG 5/3
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt .
2) BARBEQUE KYCKLING kycklingspett med bbq-texassås samt rostade potatisar & coleslaw (G+L)
3) LASAGNE AL FORNO på italiensk köttfärssås med krämig bechamelsås samt vår egna jungfrusallad
VEG) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fejcon, rårivna morötter och lingonsylt

ONSDAG 6/3
1) PARKENS DANSKA SJÖMANSBIFF nötfärsbiff med skivad lök, potatis i mörk portersky samt inlagd skivad gurka (G+L)
2) TANDOORIKYCKLING smakrik mörat kycklingbröst med tandoorisås, wokgrönsaker & stekt ris med ägg (G+L)
3) GRÄDDSTUVADE MAKARONER med bräckt falukorv och smakrik tomat & grönsakssalsa
VEG) GRÄDDSTUVADE MAKARONER med stekta morotsbiffar och smakrik tomat & grönsakssalsa

TORSDAG 7/3
1) HUSETS ÄRTSOPPA med rimmad fläskbog samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) OXJÄRPAR smakrika järpar serveras med gräddsås samt husets potatismos & smörgåsgurka (G)
3) DUBBELPANERAD TORSK med skagenröra, ångkokta grönsaker, citron samt smörkokt potatis (L)
VEG) HUSETS ÄRTSOPPA samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde

FREDAG 8/3
1) BLACK AND WHITE färsbiffar av nöt serveras med rostad potatis samt bearnaisesås & rödvinssky (G+L)
2) GRILLAD KYCKLINGKLUBBA med asiatisk gul currysås, strimlade wokade grönsaker samt kokt basmati ris (G+L)
3) LEILAS PASTA MED BACON krämig pasta med knaperstekt bacon, tomater, basilika och parmesan m.m
VEG) CRISPY VEGOCHICKEN krispig panerad vegokyckling med gul currysås, strimlade grönsaker samt ris (L)

VECKANS SALLAD: KYCKLINGKEBAB MED VÅRAN EGNA GRÖNSAKSMIX, PEPERONI, RÖDLÖK M.M SAMT VITLÖKSDRESSING
VECKANS PASTASALLAD: ITALIENSK PASTASALLAD MED SALAMI, SOLTORKADE TOMATER, ROSTADE KRUTONGER M.M

Adress

Adolf Mörners Plan 6,
Örebro

Följ oss

Kontakta oss

019-24 66 55