Lunchmeny

Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 – 14:30

VECKA 33 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

 

 

Spara/Skriv ut : WORD / PDF

MÅNDAG 15/8
1) Vilda Biffar viltfärsbiff med skogsvampsås, rårörda skogsbär samt rostade rotfrukter och ugnsbakad potatis   (G+L)
2) Herrgårdsgryta med strimlad biff, kantareller, sockerbönor och andra smakrika primörer samt kokt ris (G+L)
3) Currypasta pastaspiraler med strimlad kyckling och färgrika wokade grönsaker i krämig mild gul currysås
VEG) Grönsaksbiffar serveras med skogsvampsås, rårörda skogsbär samt rostade rotfrukter och ugnsbakad potatis (G+L)

TISDAG 16/8
1) Hemlagade raggmunkar med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt (L)
2) Fiskgratäng a la Walewska med hummersås, räkor, crabfish och gratinerat potatismos, gröna ärtor & citron    (G)
3) Svensk Dillkött klassiker på långkokt kalvkött och rotfrukter i krämig dillsås samt kokt potatis och pressgurka (G+L)
VEG) Grönsaksgryta klassisk smak med grönsaker, rotfrukter i krämig dillsås samt kokt potatis och pressgurka (G+L)

ONSDAG 17/8
1) Baconlindad Kycklingbröstfilé med café de parissås och grillgrönsaker samt buljongkokt turkiskt ris (G+L)
2) Biff a la Lindström serverad med gräddig skysås, saltgurka och ångade grönsaker samt örtslungad potatis   (G+L)
3) Kebabpasta smakrik pasta med skivad nötkebab, lök och tomater i paprika och cremefraiche sås
VEG) Biff a la Lindström rödbetsbiff med gräddig skysås, saltgurka och ångade grönsaker samt örtslungad potatis (G+L)

TORSDAG 17/8
1) Asiatisk kycklingsoppa m. risnudlar, champinjoner och finstrimlade grönsaker, Frasiga pannkakor med sylt & grädde
2) Grekisk schnitzel på benfri kotlett med soltorkad tomatsås samt grillgrönsaker och örtig grekisk potatis (L)
3) Korv och chiligryta stroganoff med strimlad korvar, lök, paprika samt i krämig sås samt basmatiris   (G+L)
VEG) Asiatisk nudelsoppa med risnudlar, champinjoner och wokgrönsaker, Frasiga pannkakor med sylt & grädde

FREDAG  18/8
1) Pepparrullad helstekt fläskfilé serveras med konjakssås, rostade grönsaker och råstekt potatis   (G+L)
2) Stekt dubbelpanerad Torskfilé serverad med skagensås och citron samt dillslungade grönsaker och persiljepotatis
3) Oxfilépasta Pastarör med strimlad oxfilé, champinjoner och purjolök m.m. i smakrik gorgonzolasås  
VEG) Friterade grönsaksnuggets serverade med skagensås och citron samt dillslungade grönsaker och persiljepotatis

 

VECKANS SALLAD:  Gyrossallad (karrékebab) med paprika, rödlök och peperoni samt mild yoghurtdressing
VECKANS PASTASALLAD:  Krämig Pastasallad med tonfisk, kokt ägg, citron, sojabönor, paprika m.m.

G = Glutenfri    L = Låglaktos
VI RESERVERAR OSS FÖR SLUTFÖRSÄLJNING

VECKA 34 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

 

Spara/Skriv ut: WORD / PDF
G=GLUTENFRI / L=LÅGLAKTOS

MÅNDAG 22/8
1) Bacon och cheddar gratinerad nötfärsbiff med gräddstuvad savojkål, grillad tomat och råstekt potatis (G)
2) Nasi Goreng indonesisk smakrik rispytt med strimlad kyckling, räkor och wokgrönsaker samt stekt ägg   (G+L)
3) Pasta el Classico pastaspiraler med pesto samt smakrik salami, lök, vitlök och tomater i krämig sås
VEG) Fejkon och cheddar gratinerad vegoburgare med gräddstuvad savojkål, grillad tomat och råstekt potatis (G) V

TISDAG 23/8
1) Hemlagade raggmunkar med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt (L)
2) Svamp & färskostbakad kyckling med pepparsås samt balsamicoslungade sommarprimörer och grekisk potatis   (G)
3) Thailändsk fiskgratäng med krämig sås på kokosgrädde och lime samt wokgrönsaker och jasminris   (G+L)
VEG) Svamp & färskostbakad Quorn med pepparsås samt balsamicoslungade sommarprimörer och grekisk potatis (G)

ONSDAG 24/8
1) Biff Stroganoff marinerad strimlad ryggbiff med lök, tomat och paprika i klassisk stroganoffsås samt kokt ris (G+L)
2) Örtagårdsstek med chasseursås (jägarsås), pressgurka samt bakad potatis och rostade rotfrukter   (G+L)
3) Kycklinglasagne på kycklinglårfilé och purjolök m.m. och mozzarella samt rödkål, tomat och ruccolasallad
VEG) Vego Stroganoff marinerad strimlad svamp med lök, tomat och paprika i klassisk stroganoffsås samt kokt ris (G+L)

TORSDAG 25/8
1) Klassisk Ärtsoppa med rimmat fläsk samt Frasiga tunna pannkakor med sylt & vispad grädde
2) Pytt i panna parkens egen tärnade pytt med nöt & fläskkött samt inlagda rödbetor och 2 stekta ägg (G+L)
3) Grillad Fläskkarré serveras med paprikasås och tzatziki samt grillgrönt och cajunrostad kulpotatis   (G)
VEG) Klassisk Ärtsoppa med franska örter samt Frasiga tunna pannkakor med sylt & vispad grädde

FREDAG  26/8
1) Fläskkotlett Oscar med rödvinssky, bearnaisesås, toppat med räkor & sparris serverat med råstekt potatis   (G+L)
2) Gratinerad Falukorvs-tournedos med cheddarost, chiligrädde, stekta grönsaker och gött potatismos    (G)
3) Spaghetti Bolognese klassiker med kryddig italiensk köttfärssås och toppad med lagrad italiensk ost och persilja  
VEG) Spaghetti Bolognese klassiker med kryddig vegofärssås samt toppad med lagrad italiensk ost och persilja

 

VECKANS SALLAD:  Räksallad med kokt ägg och gröna ärtor m.m. samt Rhode island dressing
VECKANS PASTASALLAD:  Pastasallad med nötkebab, paprika, rödlök, feferoni och yoghurtdressing

G = Glutenfri         L = Låglaktos

G = Glutenfri    L = Låglaktos

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Adress

Adolf Mörners Plan 6,
Örebro

Följ oss

Kontakta oss

019-24 66 55