Lunchmeny

Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 – 14:30
Black Friday Kostar Buffé 99:- Välkomna in

VECKA 47 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

 

Spara/Skriv ut: WORDPDF
G = Glutenfri    L = Låglaktos

MÅNDAG 21/11
1) Parkens Hovmästarbiffar färsbiffar m dijonsenap, persilja samt svampsås, skogsbärssylt & rostad potatis (G+L)
2) Kinagryta strimlad biff, bambuskott, minimajs och vattenkastanjer m.m. i soja/svampsås samt kokt ris   (G+L)
3) Gorgonzolapasta pasta penne med strimlad skinka, bacon och champinjoner i krämig gorgonzolasås
VEG) Kinagryta strimlad biff, bambuskott, minimajs och vattenkastanjer m.m. i soja/svampsås samt kokt ris (G+L)V

TISDAG 22/11
1) Hemlagade raggmunkar med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt (L)
2) Sprödbakad Alaskafilé med tartardressing, citron, ångade grönsaker och dillslungad delikatesspotatis a
3) Sesamstekt japansk kycklingbröst med wokade grönsaker och cashewnötter samt apelsinskysås & basmatiris    (G+L)
VEG) Sesamstekt Quorn med wokade grönsaker och cashewnötter i apelsinskysås samt basmatiris (G+L)

 

ONSDAG 23/11
1) Dansk Sjömansbiff (skivad potatis, lök, mustig portersky, hackad biff ) samt inlagd smörgåsgurka (G+L)
2) Rimmad fläsklägg klassiker m. persilje-pepparrotssås samt ångade grönsaker & bakad potatis & rotfrukter   (G+L)
3) Oxfilépasta Pasta Penne med tärnad oxfilé, champinjoner och purjolök m.m. i smakrik gorgonzolasås
VEG) Dansk Sjömansbiff (skivad potatis, lök, mustig portersky, hackad vegobiff ) samt inlagd smörgåsgurka (G+L)

TORSDAG 24/11
1) Lyxig Hummersoppa med räkor, vitfisk, färsk dill och ägg samt Tunna Pannkakor med sylt & vispad grädde
2) Nattbakad skånestek äppelspäckad mör karré m gräddskysås, ångade finprimörer samt rostad potatis    (G+L)
3) Gräddstuvad pytt i panna parkens egen stuvade ox- och fläskpytt med inlagda rödbetor och stekt ägg   (G+L)
VEG) Gräddstuvad pytt i panna parkens egen stuvade vegopytt med inlagda rödbetor och stekt ägg (G+L)

FREDAG  25/11
1) Grillspett Souvlaki på fläskfilé med paprikasås, tzatziki och grillgrönsaker samt grekisk klyftpotatis   (G)
2) Tacogratäng Texmex nötfärsgratäng med paprika, lök, majs, creme fraiche samt guacamolekräm, nachos och ris (G)
3) Pasta Stroganoff pasta med strimlad korv, paprika, och lök i krämig sås på tomat-cremefraiche och grädde  

VEG) Tacogratäng Texmex vegfärsgratäng m paprika, lök, majs, creme fraiche samt guacamolekräm, nachos och ris (G)

 

VECKANS SALLAD:  Kycklingkebab sallad med rödlök och paprika m.m. och kebabdressing
VECKANS PASTASALLAD:  Pastasallad med Kräftstjärtar, kokt ägg, citron, sojabönor,  röd paprika, dill m.m.

G = Glutenfri    L = Låglaktos

Vi reserverar oss för slutförsäljning

VECKA 48 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

 

Spara/Skriv ut: WORDPDF
G = Glutenfri    L = Låglaktos

MÅNDAG 28/11
1) Grekiska färsbiff med rostad paprikasås samt tzatziki, stekta grönsaker och smakrik grekisk potatis (G)
2) Kasslergratäng Africana m ananas, banan & curry samt wokgrönsaker och smakrikt basmatiris   (G)
3) Fläskfilépasta pastaspiraler med strimlad fläskfilé, champinjoner och lök m.m. i krämig grädd- och sojasås   (L)
VEG) Vegetarisk Biff med rostad paprikasås samt tzatziki, stekta grönsaker och smakrik grekisk potatis (G)V

TISDAG 29/11
1) Hemlagade raggmunkar med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) Sotad marinerad kycklingfilé med sås på soltorkad tomatsås samt grillgrönsaker och ugnsrostad potatis a (G+L)
3) Ungersk Gulaschgryta mustig köttgryta på högrev, chorizo, paprika och lök m.m. samt smakrikt buljongkokt ris   (G+L)
VEG) Hemlagade raggmunkar med stekt fejcon (vegetarisk ”bacon”), rårivna morötter och lingonsylt

 

ONSDAG 30/11
1) Fiskgratäng Bordelaise med frasigt ost & persiljetäcke samt vitvinssås, ångade primörer och gräslöksslungad potatis
2) Örtagårdsstek dansk fläskstek med gräddsås, äppelmos, brysselkål och picklad rödlök samt stekt kulpotatis   (G+L)
3) Spaghetti Carbonara el Classico med rökig bacon, lök, vitlök och svamp i krämigaste parmesanostsåsen
VEG) Spaghetti Carbonara el Classico med rökig fejcon, lök, vitlök och svamp i krämigaste parmesanostsåsen

TORSDAG 1/12
1) Klassisk Ärtsoppa med rimmat fläsk samt Frasiga tunna pannkakor med sylt & vispad grädde
2) Medelhavsgratinerad Falukorv med ratatouillé (grönsakssalsa) samt parkens krämiga potatisgratäng    (G)
3) Fågelbo klassiker på hackad nötfärsbiff med gratinerat mos, svampstuvning, madeirasås och råstekt potatis   (G+L)
VEG) Fågelbo klassiker på vegobiff med gratinerat mos, svampstuvning, madeirasås och råstekt potatis  (G+L)

FREDAG  2/12
1) Kycklingschnitzel med krämig rosépepparsås, stekta grönsaker och kokt ris   (L)
2) Porterstek på tunnskivad rostbiff med smakrik skysås, ångade primörer, svart vinbärsgelé och rostad potatis (G+L)
3) Pastagratäng Bologna smakrik italiensk pasta med rökt skinka, lök och tomater samt lagrad ostsås  

VEG) Vegoschnitzel med krämig rosépepparsås, stekta grönsaker och kokt ris (L)

 

VECKANS SALLAD:  Amerikansk sallad med rökt skinka, strimlad ost, majs, ananas m.m. samt Thousand island dressing
VECKANS PASTASALLAD:  Krämig Pastasallad med grillad kyckling, curry, körsbärstomater och paprika m.m.

G = Glutenfri    L = Låglaktos

Vi reserverar oss för slutförsäljning

Adress

Adolf Mörners Plan 6,
Örebro

Följ oss

Kontakta oss

019-24 66 55