Mattjänst
Veckobeställning av maten kan göras till:
- Chauffören
- Hanna (mattjänst ansvarig) – 072-454 27 77
- Restaurangen – 019-24 66 55
- E-post: info@restaurangparken.se
Senast Fredagar 15:00 inför nästkommande vecka.
VECKA 38 *** MATTJÄNST ***
Spara/Skriv ut: WORD / PDF
G= GLUTENFRI / L=LÅGLAKTOS
Välj mat för Tisdag, Onsdag – LEVERANS MÅNDAG 18/9
1) Nattbakad ryggbiff med smakrik grönpepparsås, rostade primörer och frasig potatis (G+L)
2) Chicken a la King amerikansk kycklingpanna med färska champinjoner, paprika, lök och grädde samt kokt ris (G+L)
3) Oxfilépasta Pastaskruvar med tärnad oxfilé, champinjoner, paprika och lök i smakrik grönpepparsås
4) Farfars oxjärpar med gräddsås, rårörda lingon, ångade grönsaker och potatismos (G+L)
5) Ugnsbakad Hokifilé fina fisken m ägg och persiljesås samt ångade primörer och smörslungad delikatesspotatis (G+L)
6) VEG) Vegetariska burgare med smakrik grönpepparsås, rostade primörer och frasig potatis (G+L)
7) VEG) Kebabpanna vegetarisk kebab och medelhavsgrönsaker samt kebabsås, tomatsalsa och turkiskt smakrikt ris
8) Kycklingkebab sallad med rödlök och paprika m.m. och mild kebabdressing
9) Pastasallad Italiensk med gröna oliver, salami, pesto, mozzarella m.m. samt parmesandressing
Välj mat för Torsdag, Fredag – LEVERANS ONSDAG 20/9
1) Parkens köttfärsgratäng smakrik gratäng på nötfärs, paprika, lök, tomater samt creme fraiche & turkiskt ris (G+L)
2) Kryddig späckad tjockkorv med lyxigt potatismos & smörstekt savojkål samt härlig tomatröra & rostad lök (G)
3) Hemlagade raggmunkar med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt (L)
4) Piccata Milanese ostschnitzel på mörad fläskkotlett med marinerade primörer, citron, tomatsås & potatismos
5) Gotländsk Kycklingfilé med ramslök och vitlök samt gräddsås med bladspenat och Grekisk ugnspotatis (G+L)
6) VEG) Parkens vegogratäng gratäng på vegofärs, paprika, lök & tomater samt creme fraiche & turkiskt ris (G+L)
7) VEG) Piccata Milanese ostschnitzel på zucchini med marinerade primörer, citron, tomatsås & buljongkokt ris
8) Kycklingkebab sallad med rödlök och paprika m.m. och mild kebabdressing
9) Pastasallad Italiensk med gröna oliver, salami, pesto, mozzarella m.m. samt parmesandressing
Välj mat för Lördag, Söndag, Måndag – LEVERANS FREDAG 22/9
1) Örtkryddad Lammstek med madeirasås, honungsrostade primörer samt ugnsbakad potatis (G+L)
2) Sprödbakad Torskfilé panerad fisk m västkustdressing, citron, marinerade ångade grönsaker med skivad potatis
3) Klassisk Ärtsoppa med rimmat fläsk samt Frasiga tunna pannkakor med sylt & vispad grädde
4) Asiatisk helstekt fläskfilé med koreansk BBQ-sås, wokade grönsaker med sockerbönor samt råstekt potatis (G+L)
5) Kassler Africana klassisk gratäng med currysås, banan, kokosmjölk m.m. samt smakrikt paprikaris (G+L)
6) VEG) Vegetariska biffar med madeirasås, honungsrostade primörer samt ugnsbakad potatis (G+L)
7) VEG) Klassisk Ärtsoppa med franska örter samt Frasiga tunna pannkakor med sylt & vispad grädde
8) Kycklingkebab sallad med rödlök och paprika m.m. och mild kebabdressing
9) Pastasallad Italiensk med gröna oliver, salami, pesto, mozzarella m.m. samt parmesandressing
VECKA 39 MATTJÄNST
G=GLUTENFRI / L=LÅGLAKTOS
Välj mat för Tisdag, Onsdag – LEVERANS MÅNDAG 25/9
1) Stekt marinerad Entrecoté med cafe de parissås och rödvinssky samt grill grönsaker och klyftpotatis (G+L)
2) Mannerströmmingar med krämig romsås, rårörda lingon, grönsaker och smörigt och dilligt potatismos
3) Kebabpasta smakrik pasta med kebabkött, lök och tomater i paprika och cremefraiche sås
4) Grillad kycklingbröstfilé i krämig champinjonsås med stekta grönsaker samt kokt ris a (G)
5) Stekt rimmat fläsk med gräddig löksås, ångade primörer samt persiljekokt potatis (G+L)
6) VEG) Stekta vegoburgare med cafe de parissås och rödvinssky samt grill grönsaker och klyftpotatis (G+L)
7) VEG) Stekt rimmat Fejcon med gräddig löksås, ångade primörer samt persiljekokt potatis (G+L)
8) Amerikansk sallad med rökt skinka, tärnad ost, majs, ananas m.m. samt Thousand island dressing
9) Pastasallad Italiensk med gröna oliver, salami, pesto, mozzarella m.m. samt parmesandressing
Välj mat för Torsdag, Fredag – LEVERANS ONSDAG 27/9
1) Fågelbo klassiker på hackad nötfärsbiff med gratinerat mos, svampstuvning, madeirasås och stekt potatis (G+L)
2) Gotländska Isterband med inlagda rödbetor samt krämig persiljestuvad potatis och marinerad morot (L)
3) Hemlagade raggmunkar med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt (L)
4) Grilltallrik kycklingklubba, Bbq-kryddad karré, grillbiff samt ajvarsås, rostad majskolv och klyftpotatis (G+L)
5) Mozzarella & tomatöverbakad kyckling med cafe de parissås, äggstekt broccoli/blomkål samt svamprisotto (G)
6) VEG) Vegansk Tonfiskpasta Tricolore med vego ”tonfisk”, purjolök, tärnade tomater och broccoli i smakrik sås
7) VEG) Mozzarella & tomatöverbakad Quorn med cafe de parissås, äggstekt broccoli/blomkål samt svamprisotto (G)
8) Amerikansk sallad med rökt skinka, tärnad ost, majs, ananas m.m. samt Thousand island dressing
9) Krämig Pastasallad med kräftstjärtar, körsbärstomater och paprika, kokt ägg m.m.
Välj mat för Lördag, Söndag, Måndag – LEVERANS FREDAG 29/9
1) Nattbakad Plommonkarré möraste köttet med gräddig skysås, rostade primörer, äppelchutney och bakpotatis (G+L)
2) Stekt dubbelpanerad sejfilé serverad med skagensås och citron samt smörslungade grönsaker och dillpotatis
3) Jordärtskockssoppa med lax och färsk dill samt Frasiga tunna pannkakor med sylt & vispad grädde
4) Parkens skrovmål oxbringa, bratwurst & skinka samt inlagda grönsaker, pepparrotscreme & örtslungad pot (G+L)
5) Engelsk portergryta på högrev och höstprimörer, porter samt vinbärsgelé och potatismos (G+L)
6) VEG) Rotfruktbiffar med gräddig skysås, rostade primörer, äppelchutney och bakpotatis (G+L)
7) VEG) Engelsk portergryta på stekt tofu och höstprimörer, porter samt vinbärsgelé och potatismos (G+L)
8) Amerikansk sallad med rökt skinka, tärnad ost, majs, ananas m.m. samt Thousand island dressing
9) Krämig Pastasallad med kräftstjärtar, körsbärstomater och paprika, kokt ägg m.m.