Lunchmeny
Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 – 14:30
VECKA 18 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGA VERKSAMHETER & FÖRETAG) ***
G = Låggluten L = Låglaktos
MÅNDAG 29/4
1) KASSLERGRATÄNG AFRICANA kassler i ugn med ananas, banan samt currysås samt stekt grönsaksris (G)
2) GOTLÄNDSK KYCKLINGFILÉ med ramslök och vitlök samt gräddsås med bladspenat och ugnsbakad örtpotatis (G+L)
3) SPAGHETTI CARBONARA med vår egna krämiga parmesansås, strimlad rökt bacon toppad grana padano ost
VEG) GOTLÄNDSK VEGOKYCKLING med ramslök och vitlök samt gräddsås med bladspenat och ugnsbakad örtpotatis (G+L)
TISDAG 30/4
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt .
2) SPRÖDBAKAD TORSKFILÉ panerad fisk med västkustdressing, citron, marinerade grönsaker med skivad potatis (L)
3) HELSTEKT FLÄSKFILÉ med kantarellsås, vitlöksstekta haricots verts och timjanbakad potatis (G+L)
VEG) HEMLAGADE RAGGMUNKAR frasiga raggmunkar serveras med rårivna morötter och lingonsylt
FÖRSTA MAJ 1/5
VI SERVERAR INGEN DAGENS LUNCH IDAG MEN VI HAR ÖPPPET MELLAN KL 12-20
TORSDAG 2/5
1) KYCKLINGSOPPA mustig soppa med grönsaker samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) STEKT BAMSEKORV med potatismos, räksallad, rostad lök samt tomat & grönsakssalsa (G)
3) TACOGRATÄNG Tex-mex nötfärsgratäng med paprika, lök & majs. gratinerad med cheddar och nachos, samt ris (G)
VEG) TACOGRATÄNG Tex-mex vegofärsgratäng med paprika, lök & majs. gratinerad med cheddar och nachos, samt ris (G)
FREDAG 3/5
1) BLACK AND WHITE stekta fläsknoisetter med rödvinssky & bearniasesås, ugnsbakad tomat samt råstekt potatis (G+L)
2) GRILLAD KYCKLINGKLUBBA BBQ kyckling med stekta grönsaker samt curry/kokossås samt kokt basmatiris (G+L)
3) LEILAS PASTA MED BACON krämig pasta med knaperstekt bacon i mustig långkokt tomatssås med basilika & parmesan
VEG) BLACK AND WHITE stekta Quornfilér med rödvinssky & bearniasesås, ugnsbakad tomat samt råstekt potatis (G+L)
G = Låggluten L = Låglaktos
VECKANS SALLAD: GREKISK GYROS MED VÅR EGNA GYROS SAMT COBANSALLAD MIX, BLADPERSILJA & MYNTAYOUGHURTDRESSING
VECKANS PASTASALLAD: MED TONFISK KRÄMIG SKAGENSLUNGAD PASTA MED KÖRSBÄRSTOMATER, DILL, KOKT ÄGG M.M
VECKA 19 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGA VERKSAMHETER & FÖRETAG) ***
Spara/Skriv ut:
G = Låggluten L = Låglaktos
KOMMER SNART