Lunchmeny

Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 - 14:30

VECKA 18 *** BUFFÈ
(GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Vi reserverar oss för felskrivningar.

Spara/Skriv ut: PDFWORD

MÅNDAG 28/4
1) BACONLINDAD WIENERFÄRSLIMPA med skysås samt lingonsylt och ångade primörer samt smörstekta småpotatisar
2) GREKISK KYCKLINGFILÉ i sås med soltorkade tomater, oliver och bladspenat samt smakrik grekisk klyftpotatis
3) PULLED PORK PASTA med strimlad smakrik pulled pork i krämig sås med bladspenat och karamelliserad lök
VEG) UGNSGRILLAD QUORN i sås med soltorkade tomater, oliver och bladspenat samt smakrik grekisk klyftpotatis

TISDAG 29/4
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) GOTLÄNDSKA ISTERBAND klassiker serverad med skivade inlagda rödbetor samt dillstuvad potatis
3) FISKARFRUNS FESKELÅDA krämig gratäng på sejfilé, laxfilé, grönsaker i dill & pepparrotssås samt kokt potatis
VEG) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med grillost , rårivna morötter och lingonsylt

ONSDAG 30/4
1) SPRÖDPANERAD ALASKAFILÉ med sauce verte, ångade primörer med räkor samt smör & dill-sauterad delikatesspotatis
2) HUSETS UNGERSKA GULASCHGRYTA på fläskbog med paprika och lök, serverad med basmatiris och creme fraiche
3) SPAGHETTI CARBONARA med vår egna krämiga parmesansås, strimlad rökt bacon toppad grana padano ost
VEG) SPAGHETTI CARBONARA med vår egna krämiga parmesansås, strimlad veg bacon toppad grana padano ost

FÖRSTA MAJ 1/5
VI SERVERAR INGEN DAGENS LUNCH IDAG MEN VI HAR ÖPPPET MELLAN KL 12-20

FREDAG 2/5
1) HELSTEKT FLÄSKKOTLETT med smakrik trepepparsås, rostade grillgrönsaker samt råstekt potatis
2) HUSETS CHILI CON CARNE mexikansk het nötfärsgryta med bönor, majs, paprika samt ris
3) CURRYPASTA pastaspiraler med strimlad kyckling och färgrika wokade grönsaker i krämig mild gul currysås
VEG) CURRYPASTA pastaspiraler med strimlad quorn och färgrika wokade grönsaker i krämig mild gul currysås

VECKANS SALLAD: KYCKLINGGYROS SALLAD MED PAPRIKA, RÖDLÖK, FEFERONI OCH YOGHURTDRESSING
VECKANS PASTASALLAD: ITALIENSK PASTASALLAD MED SALAMI, SOLTORKADE TOMATER, BRIEOST, GRÖNA OLIVER M.M.

VECKA 19 *** BUFFÈ
(GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Vi reserverar oss för felskrivningar.

Spara/Skriv ut: WORD / PDF

MÅNDAG 5/5
1) HUSETS KÅLDOLMAR serveras med gräddsky, lingonsylt och grönsaker samt smör & persiljeslungad potatis
2) MARINERAD KYCKLINGFILÉ mör kyckling serveras med svampsås, frästa grönsaker samt råstekt potatis
3) FLÄSKFILÉ PASTA strimlad fläskfilé serveras med wokade grönsaker i asiatisk soja sås
VEG) MARINERAD VEGOKYCKLING serveras med svampsås, frästa grönsaker samt råstekt potatis

TISDAG 6/5
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) BURGUNDISK KÖTTGRYTA långkok på högrev med champinjoner, rödvin, syltlök m.m. samt kokt ris
3) STEKT STRÖMMING serveras med senapssås toppad med gräslök, citron, gröna ärter samt potatismos
VEG) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med grillost , rårivna morötter och lingonsylt

ONSDAG 7/5
1) KRISPIG PANERAD SEJ frasig sejfilé med citrusdoftande kall dillsås, gröna ärtor samt potatismos
2) KLASSISK KORVSTROGANOFF strimlad falukorv med sås på paprika, lök i krämig chiligräddsås samt kokt ris
3) THAI CHICKEN CURRY PASTA wokad strimlad kyckling med wokgrönsaker i härlig kokos/currysås
VEG) THAI CHICKEN CURRY PASTA wokad strimlad quorn med wokgrönsaker i härlig kokos/currysås

TORSDAG 8/5
1) HUSETS ÄRTSOPPA med rimmad fläskbog samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) PICCATA MILANESE på mörad kycklingfilé samt gräddig tomatsås, ångade gröna ärtor, citron & buljongkokt ris
3) STEKT RIMMAD SIDFLÄSK med gul och rödlökssås samt inlagd gurka och kokt potatis
VEG) HUSETS ÄRTSOPPA samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde

FREDAG 9/5
1) HELSTEKT FLÄSKFILÉ serveras med en krämig champinjonsås, stekta haricots verts & ugnsbakad potatis
2) TANDOORI KYCKLING kryddig smakrik kycklingfilé med grillade grönsaker samt skysås och indiskt ris
3) OST & SKINKPASTA strimlad fräst skinka, lök, paprika och purjolök i krämig ostsås
VEG) STEKTA MOROTSBIFFAR serveras med en krämig champinjonsås, stekta haricots verts & ugnsbakad potatis

VECKANS SALLAD: KEBABSALLAD MED NÖTKEBAB, KLASSISK GRÖNSAKSMIX, PEPPERONI SAMT KEBABSÅS
VECKANS PASTASALLAD: PASTASALLAD MED TONFISK MED KOKT ÄGG OCH GRÖNA ÄRTOR M.M. SAMT RHODE ISLAND DRESSING

Adress

Adolf Mörners Plan 6,
Örebro

Följ oss

Kontakta oss

019-24 66 55