fbpx

Lunchmeny

Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 – 14:30

Skriv ut
G=GLUTENFRI / L=LÅGLAKTOS

 

MÅNDAG 16/3
1) BACONLINDAD WIENERFÄRSLIMPA med grönpepparsås samt lingonsylt och rostade småpotatisar (G+L)
2) FALUKORVSGRATÄNG PROVENCAL med tomater, lök och zucchini samt senapsgrädde och potatismos (G)
3) KYCKLINGPASTA A LA KING sås på strimlad grillad kyckling, champinjoner, paprika och gräddcreme fraiche
VEG) ZUCCHINI OCH AUBERGINGRATÄNG PROVENCAL med skivade tomater, lök och potatis samt tomatgrädde och ris (G)

TISDAG 17/3
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt
2) KEBABPANNA på nötköttskebab med medelhavsgrönsaker, tomatsalsa, tzatziki och smakrikt turkiskt ris (G+L)
3) TIMJANSSTEKT KYCKLINGBRÖST med ragu på champinjoner, selleri, purjolök samt ugnsbakad potatis (G+L)
VEG) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med grillad Halloumiost, rårivna morötter och lingonsylt

ONSDAG 18/3
1) MANDELPANERAD FISKFILÉ med dilldressing, citron, slungade grönsaker samt potatis och blomkålsmos
2) PANNBIFF MED LÖK klassisk nötfärsbiff med stekt lök, gräddskysås, lingonsylt och persiljeslungad potatis (G+L)
3) PASTAGRATÄNG BOLOGNA Gratäng på pennepasta med tärnad skinka, lök, kryddig tomatröra samt ostsås
VEG) VEGGOBIFF MED LÖK med gräddskysås och lingonsylt samt persiljestekt potatis (G+L)

TORSDAG 19/3
1) MUSTIG SKOGSSVAMPSOPPA med krutonger och örter, TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) BALSAMICO OCH HONUNGSMARINERAD FLÄSKYTTERFILÉ med skysås, rostade grönsaker och juliennepotatisgratäng (G+L)
3) GRILLTALLRIK med chorizo, kycklingklubba, turkisk grillbiff (köfte) samt grillsås, coleslaw och råstekt potatis  (G+L)
VEG) MUSTIG SKOGSSVAMPSOPPA med krutonger och örter, TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde

FREDAG 20/3
1) NATTBAKAD ÖRTIG ENTRECOTE med rödvinssky, choronsås, rostade grönsaker samt klyftad potatis (G+L)
2) GRATINERADE KYCKLINGBURRITOS med salsa, nachos och avokadokräm samt Tex-Mex ris
3) SPAGHETTI CARBONARA EL CLASSICO strimlad bacon, lök, vitlök, svamp i krämigaste parmesanostsåsen
VEG) GRATINERADE VEGETARISKA BURRITOS med salsa, Nachos och avokadokräm samt Tex-Mex ris

LÖRDAG-SÖNDAG 21/3 – 22/3 (Gäller endast Mattjänst)
1) GREMOLATABAKAD KUMMELFILÉ med holländsk smörsås, gröna ärtor, grillad tomat samt paprikaslungad potatis (G+L)
2) CEVAPCICI smakrika medelhavsjärpar med ratatouille, tzatziki och buljongkokt ris (G)
3) STEKT RIMMAD FLÄSK med gul och rödlökssås samt inlagd pressgurka och kokt potatis (G+L)
VEG) ÄRT OCH CITRONBIFF med holländsk smörsås, sockerärtor och grilltomat samt paprikaslungad potatis (G+L)

VECKANS SALLAD: KEBABSALLAD MED PAPRIKA, RÖDLÖK, FEFERONI M.M SAMT MILD YOUGHURTDRESSING
VECKANS PASTASALLAD: MED ROSTBIFF, OLIVER OCH SOLTORKAD TOMAT M.M.

Skriv ut
G=GLUTENFRI / L=LÅGLAKTOS

 

MÅNDAG 23/3
1) ENGELSK ROSTBIFF med madeirasås, rostade rotfrukter och potatisgratäng med purjolök och prästost (G)
2) GREKISKA KYCKLINGSPETT med lök och paprika samt krämig paprikasås och grillgrönsaker samt buljongkokt ris (G+L)
3) TEX MEX PASTA med tacokryddad nötfärs och grönsaker samt cheddarostsås
VEG) PASTAGRATÄNG med tacokryddad veggofärs och cheddarosstsås

TISDAG 24/3
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt (L)
2) KYCKLING ESCALOPE frasigt panerad kycklingfilé samt smakrik apelsinskysås, sockerbönor och råstekt potatis (L)
3) KORV STROGANOFF strimlad korvgryta med tomat, lök & chilicrème fraiche samt inlagd gurka & kokt ris (G+L)
VEG) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med stekt peacon (vegetarisk bacon), rårivna morötter och lingonsylt (L)

ONSDAG 25/3
1) DUBBELPANERAD STILLAHAVSSKÄDDAFILÉ med godaste västkuströran samt smörslungade grönsaker och dillbakad potatis
2) BOEUF BOURGUIGNON mustig köttgryta på högrev, champinjoner, sidfläsk, rödvin, smålök samt potatismos (G+L)
3) PASTA MED KYCKLINGSÅS strimlad kycklinglår i mustig sås på tomat, grädde, paprika och stekta grönsaker (L)
VEG) VEGETARISK SCHNITZEL med madeiraskysås och gröna ärtor samt persiljestekt potatis (L)

TORSDAG 26/3
1) HUSETS ÄRTSOPPA med rimmad fläskbog samt TUNNA PANNKAKOR med sylt och vispad grädde
2) MANNERSTRÖMS VILDA BIFF Hjort och nötfärsbiff med skogssvampsås, rårörda lingon & ugnsrostade rotfrukter (G+L)
3) OSTPANERAD FISKFILÉ med hummer och tomatsås samt smörkokta grönsaker och basmatiris (L)
VEG) HUSETS ÄRTSOPPA (utan fläsk) samt, TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde

FREDAG 27/3
1) BRÄSERAD FLÄSKYTTERFILÉ med krämig crème fraiche och spenatsås samt grillad tomat & smakrikt svamppilaffris (G+L)
2) BBQ-GLASERAD KYCKLINGBRÖST med chilibearnaise, rostad majskolv och ugnsbakad klyftpotatis (G+L)
3) SPAGHETTI CARBONARA EL CLASSICO strimlad bacon, lök, vitlök, svamp i krämigaste parmesanostsåsen
VEG) VEGETARISK RISOTTO med svamp, grön sparris, sojabönor och Grana padano ost (G)

LÖRDAG-SÖNDAG 28/3 – 29/3 (Gäller endast mattjänst)
1) MANDELBAKAD FISKFILÉ med vitvinssås, ångade grönsaker och dillslungad potatis (G+L)
2) ITALIENSK KYCKLINGFILÉ gratinerad med mozzarella och soltorkade tomater samt krämig svamprisotto (G)
3) PARKENS WALLENBERGARE med gräddskysås, lingonsylt, grönsaker och persiljekryddat potatismos (G+L)
VEG) VEGETARISKA BURGARE med cheddarost, avokadokräm, salsa och tjocka pommes frites (G+L)

VECKANS SALLAD: OST OCH SKINKSALLAD MED THOUSAND ISLAND DRESSING
VECKANS PASTASALLAD: MED BRIEOST, PESTO SAMT SOLTORKADE TOMATER & PASTRAMI M.M.

Adress

Adolf Mörners Plan 6,
Örebro

Följ oss

Kontakta oss

019-24 66 55