Lunchmeny

Lunchbuffé serveras i restaurangen mellan 11:00 – 14:30

VECKA 17 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Spara/Skriv ut: PDF / WORD

G = Låggluten    L = Låglaktos

MÅNDAG 22/4
1) SPRÖDBAKAD BERGTUNGAFILÉ med skarpsås samt smörslungade grönsaker, klyftad citron och smörigt potatismos
2) GOTLÄNDSKA ISTERBAND klassiker serverad med skivade inlagda rödbetor samt dillstuvad potatis (L)
3) CURRYPASTA med tärnade kycklingfiléer, wokade finstrimlade grönsaker i ljuvlig curry/kokossås (L)
VEG) CURRYPASTA med tärnade grönsaksnuggets, wokade finstrimlade grönsaker i ljuvlig curry/kokossås (L)

TISDAG 23/4
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt .
2) GREKISK SOUVLAKIKYCKLING grekiska smaker m grillgrönsaker & soltorkad tomatsås samt ugnsbakad klyftpotatis (G+L)
3) FISKARFRUNS FESKELÅDA krämig gratäng på sejfilé, laxfilé, grönsaker i dill & pepparrotssås samt kokt potatis (G+L)
VEG) HEMLAGADE RAGGMUNKAR frasiga raggmunkar serveras med rårivna morötter och lingonsylt

ONSDAG 24/4
1) MORMORS KÅLPUDDING med gräddsås, lingonsylt samt smörkokt potatis och grönsaker (G)
2) FRASIG KYCKLINGFILÉ panerad kyckling med varm bearnaisesås, kokta grönsaker samt kokt ris
3) STEKT RIMMAD FLÄSK stekt rimmad fläsk med gräddig löksås samt kokta potatisar (G+L)
VEG) MORMORS KÅLPUDDING på vegofärs med gräddsås, lingonsylt samt smörkokt potatis och grönsaker (G)

TORSDAG 25/4
1) SMAKRIK SVAMPSOPPA toppad med rostad lök samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) PULLED PORK nattbakad mör fläskkarré serveras med stekta grönsaker, skysås samt Jonssons potatisgratäng (G+L)
3) PASTA ALFREDO härlig knaperstekt strimlad kyckling, vitlök, lök m.m i vår egna parmesansås
VEG) SMAKRIK SVAMPSOPPA toppad med rostad lök samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde

FREDAG 26/4
1) PARKENS WALLENBERGARE på kalvfärs med gräddskysås, lingon, gröna ärtor samt husets potatismos
2) MARINERAD KYCKLINGFILÉ mör kyckling serveras med Café de Parissås, grönsaker samt ugnsbakad potatis (G+L)
3) CHEF´S PASTA med italiensk Milanosalami, strimlad rödlök, skivade oliver i gräddig pesto & tomatsås (L)
VEG) STEKT MOROTSBIFFAR serveras med Café de Parissås, grönsaker samt ugnsbakad potatis (L)

VECKANS SALLAD: CEASARSALLAD MED FÄRSKA RÄKOR, ROSTAD BACON, SALLADSMIX, KRUTONGER SAMT CEASARDRESSING
VECKANS PASTASALLAD: MED GRILLAD KYCKLING SAMT PAPRIKA, RÖDLÖK, FRISÉ MIX M.M SAMT CURRY / MANGOSÅS

VECKA 18 *** BUFFÈ (GÄLLER DAGLIGAVERKSAMHETER & FÖRETAG) ***

Spara/Skriv ut: WORD / PDF

G = Låggluten    L = Låglaktos

MÅNDAG 29/4
1) KASSLERGRATÄNG AFRICANA kassler i ugn med ananas, banan samt currysås samt stekt grönsaksris (G)
2) GOTLÄNDSK KYCKLINGFILÉ med ramslök och vitlök samt gräddsås med bladspenat och ugnsbakad örtpotatis (G+L)
3) SPAGHETTI CARBONARA med vår egna krämiga parmesansås, strimlad rökt bacon toppad grana padano ost
VEG) GOTLÄNDSK VEGOKYCKLING med ramslök och vitlök samt gräddsås med bladspenat och ugnsbakad örtpotatis (G+L)

TISDAG 30/4
1) HEMLAGADE RAGGMUNKAR med rimmat stekt fläsk, rårivna morötter och lingonsylt .
2) SPRÖDBAKAD TORSKFILÉ panerad fisk med västkustdressing, citron, marinerade grönsaker med skivad potatis (L)
3) HELSTEKT FLÄSKFILÉ med kantarellsås, vitlöksstekta haricots verts och timjanbakad potatis (G+L)
VEG) HEMLAGADE RAGGMUNKAR frasiga raggmunkar serveras med rårivna morötter och lingonsylt

FÖRSTA MAJ 1/5
VI SERVERAR INGEN DAGENS LUNCH IDAG MEN VI HAR ÖPPPET MELLAN KL 12-20

TORSDAG 2/5
1) KYCKLINGSOPPA mustig soppa med grönsaker samt TUNNA PANNKAKOR med sylt & vispad grädde
2) STEKT BAMSEKORV med potatismos, räksallad, rostad lök samt tomat & grönsakssalsa (G)
3) TACOGRATÄNG Tex-mex nötfärsgratäng med paprika, lök & majs. gratinerad med cheddar och nachos, samt ris (G)
VEG) TACOGRATÄNG Tex-mex vegofärsgratäng med paprika, lök & majs. gratinerad med cheddar och nachos, samt ris (G)

FREDAG 3/5
1) BLACK AND WHITE stekta fläsknoisetter med rödvinssky & bearniasesås, ugnsbakad tomat samt råstekt potatis (G+L)
2) GRILLAD KYCKLINGKLUBBA BBQ kyckling med stekta grönsaker samt curry/kokossås samt kokt basmatiris (G+L)
3) LEILAS PASTA MED BACON krämig pasta med knaperstekt bacon i mustig långkokt tomatssås med basilika & parmesan
VEG) BLACK AND WHITE stekta Quornfilér med rödvinssky & bearniasesås, ugnsbakad tomat samt råstekt potatis (G+L)

G = Låggluten L = Låglaktos

VECKANS SALLAD: GREKISK GYROS MED VÅR EGNA GYROS SAMT COBANSALLAD MIX, BLADPERSILJA & MYNTAYOUGHURTDRESSING
VECKANS PASTASALLAD: MED TONFISK KRÄMIG SKAGENSLUNGAD PASTA MED KÖRSBÄRSTOMATER, DILL, KOKT ÄGG M.M

Adress

Adolf Mörners Plan 6,
Örebro

Följ oss

Kontakta oss

019-24 66 55